Holden Rose: Az ellopott karácsony - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
detektívtörténet Főnix Könyvműhely Holden Rose Middle grade
Holden Rose: Az ellopott karácsony

Holden Rose: Az ellopott karácsony

detektívtörténet Főnix Könyvműhely Holden Rose Middle grade
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Hamarosan beköszönt a karácsony, a szeretet, a család és a rejtélyek ünnepe. Ugyanis valaki ellopta a karácsonyt, és sehol nem találni. Howardékhoz három blogger csatlakozott, hogy megoldják ezt a különös ügyet, és közben bemutassák Howardék újabb kalandját. És mivel mindenkinek jár a happy end, minden állomáson találkozhattok egy külön rejtéllyel, amelyek megoldásával megnyerhetitek a Főnix Könyvműhely által felajánlott Az ellopott karácsony könyvet.

Kiadó: Főnix Könyvműhely
ISBN: 9789637051821
Oldalszám: 156
Műfaj: gyermek- és ifjúsági irodalom, detektívtörténet


Howard Matheu vagyok, nyolc és fél éves, és ami most hiányzik nekem, az egy karácsonyi ajándék.
Gillel közösen adtuk volna Nitának, de egyszer csak nyoma veszett. Persze nem magától vált köddé, hanem ellopták!
Ez nem egy szokványos karácsonyi történet, mert kimarad belőle a Télapó meg a csengettyűs zene. Helyette ott lesz a papi, egy zűrzavaros nyomozás és egy szemtelen szellem, akinek valahonnan kulcsa van a kémiaszertárhoz.
Most pedig leírtam ide azt, amit tudnod kell, neked és mindazoknak, akik kíváncsiak rá, mi is történt valójában.
Mielőtt belekezdesz, fontos, hogy tudd: ez nem mese!
Ez egy detektívtörténet gyerekeknek.



  http://fonixkonyv.hu/termek/holden-rose-az-ellopott-karacsony/




Nyereményjáték

Eljött az ideje, hogy megtudjátok, milyen rejtély is vár rátok! Mivel nagyon szeretnénk megtalálni a karácsonyt, és a megfelelő hangulatot is hozzá, a legegyszerűbb módszerhez folyamodunk. Éneklünk. Vagy legalább is, egy képet mutatunk nektek, amely egy-egy híres karácsonyi dalt jelképez. A ti feladatotok rájönni, melyik dalra is gondoltunk pontosan, és annak címét beírni a Rafflecopter dobozba. Énekelni is ér!
A győztes Holden Rose: Az ellopott karácsony könyvét nyerheti meg. Viszont figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postázik, és a győztesnek 72 órája van jelentkezni, mielőtt új győztest sorsolnánk.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review