Jennifer L. Armentrout: Shadows - Árnyak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös
Jennifer L. Armentrout: Shadows - Árnyak

Jennifer L. Armentrout: Shadows - Árnyak

2015 Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Ismeritek már Daemon és Katy történetét, de vajon mi történt Dawsonékkal?
A Könyvmolyképző jóvoltából jelenik meg a Luxen sorozat kiegészítő novellája, a Shadows - Árnyak, ami elmeséli az előzményeket.
A blogturné során hat blogger tesz közzé bejegyzést és ha velünk játszotok, tiétek lehet egy példány a könyvből. Légy részese te is!

Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2015.
Műfaj: romantikus, fantasy


Egy luxen, vagyis egy földre szállt idegen számára a földi lányok, nos…, érdekesek. De mivel a luxeneknek titokban kell tartaniuk valódi kilétüket, őrültség lenne beleszeretni az egyikbe.
Veszedelmes. Kísértő. Tilos..
Bethany nem tagadhatja le a közte és Dawson közt azonnal létrejött kapcsolatot. És bár nincs szüksége a szerelem bonyodalmaira, mégsem tud távol maradni tőle. Valahányszor összenéznek, Bethany beleszédül.
Elbűvölte. Vonzza. Szereti.
Dawson titka megváltoztatja Bethany életét… és veszélybe is sodorja a lányt. De még Dawson sem tehet kockára mindent egyetlen emberlányért. A sors azonban elkerülhetetlen… akárcsak a szerelem.
Először az Obszidiánt olvastam, és ott nem jött be Daemon és Katy kapcsolata, viszont Dawson és Bethany megmutatja, miről is szól a kamasz szerelem. Összevissza vert a szívem.
Karla, Goodreads
Nálam eddig Daemon volt az abszolút favorit, de most ikertestvére versenybe szállt vele. Persze mindkettőt imádtam, kit-kit a maga módján.
Egy Daemonnál csak két Daemon lehet jobb. :D  – Petrasek, moly.hu




Nyereményjáték


Dawson és Daemon nem ember, ahogy pedig tudjuk a történetük egészen más irányt fog venni, mint szeretnék.
A mostani játékban könyvborító részleteket találtok, amelyeken egy közös pont lesz, földönkívüli szerepel a könyvben és a középpontban földönkívüliek lesznek. Nehezítésként, nem csak a sorozatcímre vagyunk kíváncsiak, hanem a kötet címére is.
Játékra fel! :)

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
A blogturné állomásai:

11/29 Insane Life
12/01 Angelika blogja
12/03 Deszy könyvajánlója
12/07 Kelly & Lupi olvas
12/09 Dreamworld
12/11 Media Addict

0 Reviews:

Post Your Review