Maggie Stiefvater: Blue Lily, Lily Blue - Kék liliom - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 A Hollófiúk Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Maggie Stiefvater misztikus paranormális romantikus Vörös Pöttyös
Maggie Stiefvater: Blue Lily, Lily Blue - Kék liliom

Maggie Stiefvater: Blue Lily, Lily Blue - Kék liliom

2015 A Hollófiúk Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Maggie Stiefvater misztikus paranormális romantikus Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából tovább folytatódik Maggie Stiefvater A Hollófiúk sorozata. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere meghív benneteket, hogy egy blogturné keretein belül, együtt fedezzük fel, hol is rejtőzik Glendower. Csak egy fontos szabály van: ne ébresszétek fel a harmadik alvót!

Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2015
Műfaj: misztikus, romantikus, fantasy

Az álom veszélyes műfaj, ám az ébredés talán még veszélyesebb. Blue Sargentnek szerencséje volt. Életében először olyan barátokra lelt, akikben megbízhat, akik nem vetik ki maguk közül. A hollófiúk befogadták őt, és jóban-rosszban kitartanak mellette. A szerencsével azonban van egy óriási baj, tudniillik forgandó.
A barátaid elárulhatnak.
Anyukád eltűnhet. A látomásaid megtéveszthetnek.
A magabiztosságod meginoghat.

A The Bulletin így nyilatkozott az Álomrablókról, a Hollófiúk-sorozat előző kötetéről: „mágikus fondorlatok és idegborzoló események bonyolult szövedéke.” A folytatásban ez a szövedék, ha lehet, még áthatolhatatlanabbá válik, egyik ámulatból a másikba ejtve az olvasót.


http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/maggie-stiefvater-blue-lily-lily-blue-kek-liliom-a-hollofiuk-3-7073http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7073_kek_liliom.pdf


 

Nyereményjáték


Blue családja különleges jósképességgel rendelkezik, és gyakran a tarottkártyák vannak segítségükre. Az állomásokon egy-egy tarottkártya rövid leírását találjátok. Nincs más dolgotok, mint beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába, melyik kártyáról is olvastatok, hogy megnyerhessétek a három Blue Lily, Lily Blue - Kék liliom egyikét.. Figyelem! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni a megküldött e-mailre. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

 a Rafflecopter giveaway


A blogturné állomásai 


12/04 Always Love a Wild Book
12/06 Deszy Könyvajánlója
12/08 CBOlvas
12/10 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review