Szilágyi Zoltán: Acélsereg - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Főnix Könyvműhely I. világháború Magyar szerző sci-fi Szilágyi Zoltán
Szilágyi Zoltán: Acélsereg

Szilágyi Zoltán: Acélsereg

Főnix Könyvműhely I. világháború Magyar szerző sci-fi Szilágyi Zoltán
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A világháborúnak közel sincs vége, ugyanis csak most derül fény a gólemek eredetére. Folytatjuk az utunkat Dr. Cole-lal, és megismerjük Jabari múltját. Tartsatok velünk a három állomásos, szférákon átívelő miniturnén, és ha szerencsések vagytok, megnyerhetitek a könyv egy példányát.


Kiadó: Főnix Könyvműhely
Oldalszám: 364 oldal
Sorozat: Káoszszív 2.

A közkedvelt Acélgólem folytatásában fény derül arra, Amram hogyan is alkotta meg az első gólemeket, és azt is megtudjuk, hogy az „emlékezetét” fokozatosan visszanyerő órásmester visszatérése milyen hatással van a szférák szövedékére. Ténykedése így vagy úgy, de mindenkit érint; sokan segíteni, mások akadályozni próbálják. Cole tovább kutat elvesztett családja után, Jabarinak pedig választania kell a hűség, és a lelkiismerete között.
A kötetben megismerkedünk a démonok mögött álló erőkkel, és megtudjuk, ki vette át az uralmat Malcolm felett. Fokozatosan megismerjük a szférákat működtető erőket és összefüggéseket, és a rájuk leselkedő szörnyű veszélyt.


http://fonixkonyv.hu/termek/szilagyi-zoltan-acelsereg/



Nyereményjáték

Ezúttal nagyon könnyű dolgotok lesz, ugyanis három egyszerű válaszra kell felelnetek. Nem is kell hozzá különösebben nagy tudás, elég ha csak figyelmesek vagytok. Ha mind a három kérdésre válaszoltok, esélyetek lesz megnyerni az Acélsereg egy példányát.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz. A nyertesnek a kiküldött e-mailre 72 órája van válaszolni, válasz hiányában új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review