Huntley Fitzpatrick: My Life Next Door - Életem a szomszédban - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Huntley Fitzpatrick: My Life Next Door - Életem a szomszédban

Huntley Fitzpatrick: My Life Next Door - Életem a szomszédban

Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző jóvoltából jelenik meg Huntley Fritzpatrick regénye, az Életem a szomszédban. Igazán aranyos kis könyv, légy részese te is!
Kísérd végig a Blogturné hat állomását és ha játszol, tiéd lehet az egyik példány!

Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2015.
Műfaj: romantikus


Garrették megtestesítenek mindent, ami Reedékre nem jellemző. Hangosak, rendetlenek, szeretetteljesek. Samantha Reed a magasleséből minden nap azt kívánja, bárcsak egy lenne közülük… egészen addig, amíg egy nyári éjjel Jase Garrett fel nem mászik mellé és meg nem változtat mindent.
Miközben ők ketten szenvedélyesen egymásba szeretnek az első szerelem minden ügyetlenségén és nagyszerűségén át botladozva, Jase családja befogadja Samanthá-t – még ha ő titkolja is Jase-t a saját családja előtt. Ekkor valami elképzelhetetlen történik, és Samantha lába alól kicsúszik a talaj. Hirtelen egy lehetetlen döntés elé állítja a sors. Melyik tökéletes család fogja megmenteni őt? Vagy talán itt az ideje, hogy saját magát mentse meg?
Egy magával ragadó első könyv családról, barátságról, első szerelemről, és arról, hogyan légy hű az egyik emberhez, akit szeretsz, anélkül, hogy elárulnád a másikat.
„Jase és Samantha között olyan románc bontakozik ki, amire minden lány vágyik.”
- Simone Elkeles, Tökéletes kémia sikerszerzője
Samantha és Jase között serceg a kémia. A regényben megjelenő első szerelem gyöngéd, ügyetlen, szexi, boldogságtól szédülő ábrázolása az, ami igazán szárnyalóvá teszi a történetet.” —The Horn Book




Nyereményjáték


A Samantha Reed édesanyja nem szereti a szomszédokat, csak a baj van velük és egyáltalán nem illenek be az ő tökéletes világképébe.
Ezzel nem csak ő van így.
A játékban most olyan könyvekre fogunk utalni, esetenként idézni, amikben két szomszéd között heves ellentét van, végül egymásba szeretnek. Lehetnek családok, szomszédok, a lényeg, heves gyűlöletet éreznek eleinte egymás iránt és végül minden megváltozik.

Figyelem! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni a megküldött e-mailre. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway
 
A blogturné állomásai:
11/26 Always Love a Wild Book
11/28 Media Addict
11/30 Insane Life
12/02 Deszy Könyvajánlója
12/04 Dreamworld
12/06 Kelly & Lupi Olvas 

0 Reviews:

Post Your Review