Demcsák Zsuzsa - Bali Sándor: Példa-képek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Athenaeum Kiadó Demcsák Zsuzsa-Bali Sándor riportkönyv
Demcsák Zsuzsa - Bali Sándor: Példa-képek

Demcsák Zsuzsa - Bali Sándor: Példa-képek

Athenaeum Kiadó Demcsák Zsuzsa-Bali Sándor riportkönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Huszonhét példaértékű életút. Állomások, sorsfordító pillanatok. Sikerek, kudarcok és talpraállások. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, és ismerjétek meg velünk Demcsák Zsuzsa és Bali Sándor exkluzív ajándékkönyvét! A turné végén megnyerhetitek az Athenaeum Kiadó által felajánlott nyereménykönyvek egyikét.

Kiadó: Athenaeum
ISBN: 9789632934952
Oldalszám: 128 oldal


Követendő példák. Értékőrzők egy értékválsággal telített korban. A híres riporternő (Demcsák Zsuzsa) és a fotográfus (Bali Sándor) nem hamis messiások, hanem hiteles példaképek nyomába erednek. Kezük nyomán nem sztárpletyka-könyv születik, hanem egy minőségi válogatás. Közel harminc híres magyar személyiség mesél élete küzdelmeiről és az útról, amely a „szegénylegénységből a királyságba”, az ismeretlenségből az ismertségbe vezette őket. A Példa-képek című kötet fotóalbum és vallomáskönyv egyben. Exkluzív ajándékkönyv, egyben útmutató a hiteles és sikeres élethez.



NYEREMÉNYJÁTÉK

Az állomásokon megosztunk veletek egy-egy fotót a könyvből. A feladatotok, hogy kitaláljátok, kit örökített meg a képen Bali Sándor, a rafflecopter megfelelő sorába pedig beírjátok, hogy az adott személy milyen területen jeleskedik, mi a hivatása/foglalkozása :)

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

12.14. - Media Addict
12.16. - Szembetűnő
12.18. - Tekla könyvei

0 Reviews:

Post Your Review