Kami Garcia: Unmarked - Jelöletlen blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Kami Garcia Könyvmolyképző Kiadó paranormális Young Adult
Kami Garcia: Unmarked - Jelöletlen blogturné

Kami Garcia: Unmarked - Jelöletlen blogturné

Kami Garcia Könyvmolyképző Kiadó paranormális Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Légió visszatér! Egy elszabadult démonnal, aki mindent megtesz, hogy kitárja a Pokol kapuját, a tétek egyre nőnek. Kennedynek, Alarának, Csuhásnak, Jarednek és Lukasnak még soha nem volt ilyen nehéz dolga. A múltban pedig olyan titkok lappanganak, amelyekre senki sem számít…
A Blogturné Klub négy állomásos turnéra indul, hogy szembenézzen a Pokol démonaival - hogy hogy sikerül a kaland kiderül, ha követed a turnét december 13-a és 19-e között. 
Ha pedig ügyesen felszerelkezel a játékban, a könyv egy példánya is a Tiéd lehet!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Szabó Krisztina
ISBN: 9789633994153
Oldalszám: 368
Műfaj: YA, paranormális
Közöttünk jár… és bárki lehet az.
Kennedy Waters világában bosszúszellemek gyilkolnak, a szellemek titkokat őriznek, és egy
gonosz démon jár az emberek között – amit ő engedett véletlenül szabadjára.
Kennedynek és a Légió többi tagjának – Alarának, Csuhásnak, Lukasnak és Jarednek – le kell vadásznia ezt a démont. Miközben egyre többet tudnak meg a Légió és az Illuminátus Rend múltjáról, Kennedy rádöbben, hogy a legnagyobb rejtély nem titkos társaságokhoz, hanem a saját családjához fűződik. Fogy az idő, és egy Kennedy szívéhez közel álló ember élete veszélyben forog, így a lánynak szembe kell néznie a legfélelmetesebb kérdéssel: mégis, mi történhetett a múltban, ami miatt ő jelöletlen maradt?
Védd magad! Amiről nem tudsz, az igenis fájhat.

http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7086_unmarked.pdf  http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/kami-garcia-unmarked-jeloletlen-legio-sorozat-2-7086


Nyereményjáték

Mostani nyereményjátékunkban segíteni szeretnénk Neked, hogy felszerelkezhess a Pokol lényei ellen. Minden állomáson egy versikét találsz, ami alapján kitalálhatsz egy-egy olyan dolgot, ami védelmet nyújt a gonosz ellen - legalábbis a legendák és a Légió sorozat alapján.
Ha megfejtetted a versikét, nincs más dolgod, mint a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba felvinni a megoldásokat!
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz. A nyertest e-mailben is értesítjük, az értesítéstől számított 72 órán belül várjuk a jelentkezést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

A turné állomásai


12.13. CBooks
12.15. Media Addict
12.17. Deszy könyvajánlója
12.19. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review