Karen Marie Moning: A Felföld ködén túl - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Cor Leonis felnőtt romantikus
Karen Marie Moning: A Felföld ködén túl

Karen Marie Moning: A Felföld ködén túl

Cor Leonis felnőtt romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Ismét egy régóta várt regénnyel szeretnénk csábítani titeket. Dögös skót pasik, tündérek, időutazás és Karen Marie Moning. Ugye, hogy érdemes közelebbről is szemügyre venni? Mi megtettük! Mától hét állomáson át mesélünk arról, nekünk hogy tetszett A Felföld ködén túl.
Tartsatok velünk!




Kiadó: Cor Leonis
Fordította: Körmendi Ágnes
ISBN: 9786158036221
Műfaj: felnőtt, romantikus
316 oldal, puhatáblás

Egy csábító skót földesúr…
Az egész királyság csak úgy ismeri, Hawk, a Héja, a csatamezők és a női szalonok legendás ragadozója. Érintésének egyetlen nő sem tud ellenállni, de senki sem férkőzhet a szívébe, míg egy bosszúszomjas tündér át nem ráncigálja Adrienne de Simone-t a modern Seattle-ből a középkori Skóciába. A túlságosan is merész, túlságosan is egyenes lány még egy idegen évszázad foglyaként is leküzdhetetlen kihívást jelent a XVI. századi csábítónak. Bár házasságra kényszerülnek, Adrienne megfogadja, hogy távol tartja magától Hawkot…
Egy nő, aki az idő foglya…
A hírhedt uraságot csak tökéletes „nem” fogadja a lány tökéletes ajkán, de Hawk megesküszik, hogy felesége vágyakozva fogja suttogni a nevét, és könyörög a szenvedélyért, amit lángra lobbant benne. Nem állhat közéjük sem idő, sem távolság, el fogja nyerni a szerelmét! Bár Adrienne nem biztos abban, hogy helyes engednie a szívében ébredező érzelmeknek, kétségeinél erősebbnek tűnik Hawk elszántsága, hogy maga mellett tartsa a lányt…
Karen Marie Moning, a nagy sikerű Tündérkrónikák szerzője ezúttal az érzékek földjére kalauzolja olvasóit. A Felföld ködén túl sorai buja skót tájakat, vad felföldieket és megoldásra váró rejtélyeket ígérnek a főszereplők perzselő pillanatai mellett. Egy csepp misztika kell még, és máris a druidák rejtélyes világában találjuk magunkat, ahol az időn és téren túli szerelem számunkra is csupán karnyújtásnyira kerül. A Cor Leonis Kiadó ezzel a kötettel indítja útjára a többszörösen RITA-díjra jelölt és RITA-díjas Highlander-sorozatot.


Nyereményjáték

Történetünk a XVI. század Skóciájában játszódik, ezért arra gondoltunk, hogy ismerjük meg jobban a Felföldet, illetve várait. A ti feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik állomáson melyik vár képét adták közre a bloggerek. Azok között, akik helyesen válaszolnak, öt példány Karen Marie Moning könyvet sorsolhatunk ki a kiadónak hála. 
  • az első két nyertes A Felföld ködén túl c. könyvet.
  • a harmadik nyertes Rossz hold kelt fel c. könyvet
  • a negyedik nyertes példány Új nap virrad c. könyvet
  • az ötödik nyertes Iced- Megnyílik az ég c. könyvet kapja meg.
Játékra fel!
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A blogturné állomásai:

11.23. Angelika blogja (Eilaen Donan Castle)
11.25. MFKata gondolatai (Inverness)
11.27. Függő/vég (Balvenie Castle)
11.29. Deszy könyvajánlója (Scone Palace)
12.01. Kelly & Lupi olvas (Urquhart)
12.03. Zakkant olvas (Dunnotar Castle)
12.05. Insane life (Stalker)

0 Reviews:

Post Your Review