Jessica Sorensen: Ella és Micha titka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Jessica Sorensen Könyvmolyképző Kiadó New Adult
Jessica Sorensen: Ella és Micha titka

Jessica Sorensen: Ella és Micha titka

Jessica Sorensen Könyvmolyképző Kiadó New Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A több, mint harmincöt regényt jegyző Jessica Sorensen egyik legsikeresebb sorozata A titok kvartett, amelynek első részét immár magyarul is olvashatjuk a Könyvmolyképző Kiadónak hála.


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordította: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789633995310
Műfaj: YA, romantikus
264 oldal, puhatáblás

Ella fékezhetetlen, heves természetével tűnt ki, mindenki tudta róla, hogy ami a szívén, az a száján. De azután mindent maga mögött hagyott, egyetemre ment, és ott átváltozott valaki mássá, aki betartja a szabályokat, fegyelmezetten ügyel a rendre, és gondosan elrejti problémáit. Most azonban itt a nyári szünidő, és nem mehet máshová, mint haza. Márpedig fél, hogy otthon újból a felszínre bukkanhat mindaz, amit fáradságos munkával eltemetett, kivált, hogy Micha a szomszédban lakik.
Micha szexis, dörzsölt, magabiztos, és úgy olvas Ella lelkében, mint senki más. Mindent tud a lányról, még a legsötétebb titkait is. Ella tudja, hogy ha a fiú megpróbálja előcsalogatni régi énjét, nehezen bír ellenállni neki. Csak azt nem ismeri föl, hogy amikor távozott, magával vitte Micha szívének egy darabját. És a fiúnak most feltett szándéka, hogy újra megnyeri a lányt, akit elveszített.
 Olvass bele! Vedd meg!

Nyereményjáték

Micha egy ajakékszert visel, ezért arra gondoltunk, hogy keressünk még piercingeket más könyvekben is. 
A feladat egyszerű, hisz minden állomáson találtok egy idézetet a testékszert viselő szereplőről és nektek csak annak a könyvnek a címét kell beírnia Rafflecopter adott sorában, amelyikben ez a személy szerepel.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A blogturné állomásai:

12.12. Tekla könyvei
12.13. Angelika blogja
12.14. Deszy Könyvajánlója
12.15. Kristina blogja
12.16. Insane life
12.19. MFKata gondolatai
12.20. Kelly & Lupi olvas
12.21. Media Addict
12.22. CBooks
12.23. Dreamworld
12.24. Zakkant olvas

0 Reviews:

Post Your Review