Cynthia Hand: Say Goodbye - Amikor búcsúzunk - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Dream Válogatás Maxim Kiadó realista YA
Cynthia Hand: Say Goodbye - Amikor búcsúzunk

Cynthia Hand: Say Goodbye - Amikor búcsúzunk

2015 Dream Válogatás Maxim Kiadó realista YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Maxim Könyvkiadó 2015. december 08.
376 oldal
Fordította: Loósz Vera
ISBN: 9789632616681
Nemrég Lexnek boldog élete volt. Teljes volt a családja, volt egy szerelme, voltak barátai. Lex mindig is különc lány volt. Matekórán agymenő társaival kártyázott, és busszal járt suliba, mert kiszámolta, hogy a 179 tanítási nap 549,53 dolláros benzinárat eredményezne. Barátjával együtt készültek a Harvardra és az MIT-re. Senki sem úgy nézett rá, mint aki bármelyik pillanatban összeomolhat. De most minden másképp van. Ő most az a lány, aki elvesztette az öccsét. És úgy érzi, ebből az állapotból soha többet nem tud már kitörni. De azt is jól tudja, változtatnia kell. Változtatnia kell neki is, édesanyjának is. S ami a legfontosabb, tudnia kell megbocsátani. Az apjának, Tylernek, de legfőképp magának. Ezért szép lassan elkezdi összerakni élete széthullott darabkáit, és próbálja felfedni, mi is történt Tyler halálának éjszakáján. De van egy titka, amit senkinek sem mondott el: egy üzenet Ty-tól, ami lehet, hogy mindent megváltoztathatott volna. Lex testvére már örökre eltűnt. Ám ahogyan a lány is rájön, egy szellemnek nem kell valósnak lennie ahhoz, hogy meggátolja a továbblépést.

A Maxim Könyvkiadó jelenteti meg Cynthia Hand: Say Goodbye - Amikor búcsúzunk című könyvét. A szerző az Angyalsors trilógiával már nagy sikert ért el az olvasók körében, legújabb önálló kötete egészen más, komolyabb témájú, a veszteség feldolgozásában mélyül el. Kövesd végig a hét állomásos blogturnét, mert a végén, ha minden kérdése jó választ adsz, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét.


Nyereményjáték:

A közeli hozzátartozók elvesztése és későbbi elengedésük súlyos lelki problémát okoz a fiatalabb korosztály életében is. Számos könyv jelent meg az utóbbi években, melyek ezt a témát dolgozzák fel. A blogturné minden állomásán találtok egy-egy képet, illetve könyvborító részletet, ami alapján ki kell találnotok, ki a főszereplő és kit veszített el.
Minden állomás megfejtését a rafflecopter doboz vonatkozó sorába kérjük beírni.A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:
12.05 Kelly és Lupi olvas
12.07 MFKata gondolatai
12.09 CBooks
12.11 Zakkant olvas
12.13 Deszy könyvajánlója
12.15 Dreamworld
12.17 Könyvszeretet

0 Reviews:

Post Your Review