Laurelin Paige: Found in You - Sehol se talállak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 erotikus Libri
Laurelin Paige: Found in You - Sehol se talállak

Laurelin Paige: Found in You - Sehol se talállak

2015 erotikus Libri
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Alaya és Hudson története folytatódik!
A Libri kiadó jóvoltából jelent meg Laurelin Paige, Fixed-sorozatának második része, a Found in You - Sehol se talállak című kötet.
Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere háromnaponta, különböző állomáson teszi közzé bejegyzéseit. Természetesen, ahogyan lenni szokott, sok érdekességet is találtok a könyvvel kapcsolatban és ha velünk játszotok, tiétek lehet az egyik példány!

Kiadó: Libri
Megjelenés: 2015.
Műfaj: erotikus


Alayna Withers sötét titkot őriz: megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Titokban szemmel tartja, megszerzi a híváslistáját, kilesi az e-mailjeit. Hudson Pierce multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog. Kettőjük kapcsolatát a szenvedély és a testiség hatja át, de Alayna többre vágyik. Szerelmet, bizalmat, megbecsülést akar. Hudson azonban próbára teszi a türelmét, és amikor a lány úgy határoz, hogy megkörnyékezi az egyetlen nőt, aki látszólag mindenkinél jobban ismeri Hudson múltját, sötét, vad és veszélyes területre téved. És a tét immár nem csak Hudson szerelme…

Laurelin Paige a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestseller-szerzője.
-A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban
-Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben
-Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve
-A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike
-A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több jó értékelést kaptak





Nyereményjáték


Alaya és Hudson kapcsolata kissé sötét és titokzatos. A lány már megszállottjává válik Hudsonnak. Mi viszont nem csak ilyen könyveket ismerünk, hanem filmeket is.
Mostani játékban képek alapján és némi utalás alapján az a feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik könyv alapján készült filmből van a képkocka. Minden esetben magyarul megjelent mű társul.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.
A blogturné állomásai:
11.18. - Kristina blogja
11.21. - Deszy könyvajánlója
11.24. - Insane Life
11.27. - Angelika blogja
11.30. - CBooks
12.03. - Kelly & Lupi olvas 

0 Reviews:

Post Your Review