Kae Westa - Karvalyszárnyon - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Magyar szerző Young Adult
Kae Westa - Karvalyszárnyon

Kae Westa - Karvalyszárnyon

Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Magyar szerző Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Hamarosan megjelenik Kae Westa második regénye, a Karvalyszárnyon, ami egy bámulatos fantasy világba kalauzolja az olvasót. A történet hősnője Calina, a grófkisasszony, aki a zsoldosok között talál rá a szerelemre és a kellő bátorságra is, hogy megbosszulja városa pusztulását és újjáépítse életét.
Tarts velünk a blogturnén, éld át velünk az élményt, és ne felejts el játszani, hogy a tiéd lehessen a három nyereménykönyv egyike!

Kae Westa - Karvalyszárnyon

Oldalszám: 440
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633993798
Várható megjelenés: 2015.12.07

Miféle sors várhat egy grófkisasszonyra, akinek felbontották az eljegyzését, kardélre hányták a városát, és maga is csupán az utolsó pillanatban tudott elmenekülni?
Caliannara túléli a mészárlást, de hűséges testőre nélkül menekül, és kalandos módon zsoldosokhoz csatlakozik. Vajon elég az ottani felcser pártfogása, hogy a grófkisasszonyból harcos válhasson, ha mindenki más közönnyel, a kapitány pedig egyenesen ellenszenvvel méregeti?
Shastornak anélkül is megvolt a maga baja, hogy az ostromlott városból szökött nemeslány a nyakába szakadjon, de a neheze csak most következik. Megbízója átveri, a szerettei veszélybe kerülnek, ráadásul hitszegő bátyja is felbukkan.
Hol a pont, ameddig a név kötelezi az embert? Milyen áron lehet megbocsátani egy évtizedes árulást? És mi a teendő, ha a grófkisasszony mellkasában mégiscsak karvalyszív dobog?

Blogturné állomások:


12/01 Media Addict
12/07 Deszy könyvajánlója
12/14 Always Love a Wild Book
12/21 Insane Life
12/28 Kelly & Lupi olvas
01/04 Dreamworld





0 Reviews:

Post Your Review