David Levithan: Engedj közelebb! - Hold Me Closer - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 Dream Válogatás humoros LMBT LMBTQ Maxim Kiadó YA
David Levithan: Engedj közelebb! - Hold Me Closer

David Levithan: Engedj közelebb! - Hold Me Closer

2015 Dream Válogatás humoros LMBT LMBTQ Maxim Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim Kiadó
ISBN: 9789632616445
Oldalszám: 232 oldal
Fordító: Vince Judit Andrea

Fülszöveg:
Mini Cooper örök optimista. Bár az élet újra és újra nehézségekkel állítja őt szembe, nem csügged. A pillanatnyi akadályokat is mosolyogva fogadja. Mindene az amerikai foci és a színház. De mindez mit sem ér számára barátok és szerelmek nélkül. Mini megkapó történetének lehetünk részesei a gyermekkorától kezdve az iskolai éveken át egészen a kamaszszerelmekig. Receptet kapunk arra, milyen egy harmonikus szülő-gyerek viszony, milyen egy mély barátság, hogyan élhetőek túl a szívet tépő szakítások, és mit jelent az őszinteség a szerelemben. A történet bája, hogy az olykor-olykor nehéz helyzeteket is a jókedv és a szeretet hatja át. Mire az utolsó oldalakra érünk, úgy érezhetjük, nincs lehetetlen.
Ha ismerősen cseng Mini Cooper neve, akkor pontosan tudod, ki is ez a hihetetlen figura. Ha mégsem hallottál eddig róla, akkor ebben a kötetben biztosan megszereted, és ha kíváncsi vagy a további kalandjaira, ne hagyd ki John Green és David Levithan díjnyertes bestsellerét sem, a Will & will című regényt, ahol Mini először színre lép.
  http://www.olvas.hu/termekek/mx927-hold-me-closer-engedj-kozelebb

Emlékeztek még John Green és David Levithan: Will & Will című könyvére? Ebben a történetben szerepelt a Hold me Closer! című musical, melyet az egyik szereplő, Mini Cooper írt, és a többi szereplővel együtt adtak elő az iskolai rendezvényen óriási sikerrel.
Ennek a musicalnek a szókimondó, fergetegesen humoros szövegkönyvét olvashatjátok a kiadványban, melyet a blogturné során hat bloggerünk véleményez. A játékot is érdemes követni, három példányt sorsolunk a könyvből a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A musicalek világában maradunk a játék során, hat világhírű színpadi musicalből mutatunk egy-egy képet minden állomáson, melyekből a filmváltozat is óriási siker lett. A film, illetve színdarab címeket kérjük a rafflecopter doboz megfelelő sorába írni.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review