Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Könyvmolyképző Kiadó mágikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse

Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse

Fantasy Könyvmolyképző Kiadó mágikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A megjelenés dömping közepette természetesen Celaena Sardothien új kalandját sem hagyhatjuk szó nélkül. A Heir of Fire – A tűz örököse, a fantasztikus Üvegtrón sorozat harmadik kötete már kapható a Könyvmolyképző Kiadónál, a Blogturné Klub három bloggere pedig egy mini turnéra invitál titeket, aminek a végén egy ügyes és szerencsés nyertes egy ‘A tűz örököse’ példánnyal lesz gazdagabb.


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Hetesy Szilvia
ISBN: 9789633994436
Oldalszám: 662
Műfaj: YA fantasy

Bűntudattól és haragtól gyötört Celaena képtelen lenne Adarlan királyáért egy csepp vért is kiontani. Nincs más választása, fel kell vennie ellene a harcot…


A Tündérkirálynő talán segít neki elpusztítani a királyt, de ennek ára van. Celaena egyszerre küzd sötét emlékeivel és a szíve is majd megszakad egy kilátástalan szerelem miatt. Tudja-e így teljesíteni az alkut és képes-e az egykor erős és hatalmas terraseni királyság élére állni? Talál-e segítőtársakat?

  



Nyereményjáték

1. Ebben a játékban egy ‘A tűz örököse’ idézetet kell megtalálnotok, amit egy titkos honlapon rejtettünk el. A honlapot egy ősi tündér szó kitalálásával és annak megadásával érhetitek el. A meglelt  idézetet (nem a kódot, nem a honlapot) kell a rafflecopterbe majd beírnotok.
2. A honlap:  www.[kód].kinja.com  (például, ha azt a kódot adtuk meg nektek, hogy Adarlan, akkor a honlapot a www.adarlan.kinja.com-on éritek el.)
3. A kódot úgy fogjátok megkapni, hogy minden állomáson ki kell találnotok néhány fogalmat/nevet/helyszínt. Segítségként kisebb leírásokat adunk majd meg, illetve azt, hogy hány betűből áll (pl. Adarlan: _ _ _ _ _  _ _), és annak a betűnek a helyét, amit fel kell használnotok a kód összerakásához pirossal jelöljük.
4. Ezeket össze vissza osztjuk fel az állomások közt, DE megadjuk majd, hogy melyik fogalom (illetve annak kiemelt betűje) hányadik betű a kódban.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik helyesen adták meg a megfejtést, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review