Margaret Meyer: Boszorkányok éve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 General Press történelmi fikció
Margaret Meyer: Boszorkányok éve

Margaret Meyer: Boszorkányok éve

2023 General Press történelmi fikció
Rövid leírás:
A General Press jóvoltából idén ősszel jelent meg Margaret Meyer regénye, a Boszorkányok éve, mely a 17. századba kalauzol minket.

Blogturné Részletek

 
Kiadó: General Press

Fordító: Fügedi Tímea

Műfaj: történelmi fikció

Terjedelem: 262 oldal

1645, Kelet-Anglia. Martha Hallybread több mint négy évtizede szolgál bábaként és gyógyítóként szeretett falujában, Cleftwaterben, és évek óta nem szólt egyetlen szót sem. Egy őszi reggelen azonban boszorkányüldözés tanúja lesz, amelyet a gyanús jövevény, Silas Makepeace vezet. A közösség fontos tagjaként neki is részt kell vennie a megvádolt nők testének átkutatásában. De miközben egyre jobban magával sodorják az események, ő is sötét titkot rejteget, amelynek sohasem szabad kitudódnia. Abban a reményben, hogy védelmet nyújt majd számára, kétségbeesetten feléleszt egy anyjától örökölt viasz boszorkánybabát. A bábu valódi ereje azonban kiismerhetetlen, az apályt dagály váltja fel, és fogy az idő… A Boszorkányok évét megtörtént események inspirálták. Erős, csavaros történet, amely betekintést ad a barátság és hűség természetébe.

 


A General Press jóvoltából idén ősszel jelent meg Margaret Meyer regénye, a Boszorkányok éve, mely a 17. századba, a boszorkányüldözések korába kalauzol minket. Tartsatok velünk, játsszatok a turnénk minden állomásán, és ha szerencsések vagytok, akár a könyv egy példányát is megnyerhetitek!

Nyereményjáték

A Boszorkányok évének fő témája a boszorkányüldözés, így a mostani játékunkban is boszorkányokkal foglalkozunk. Minden blogon találtok egy anagrammát, melynek betűit helyes sorrendbe téve egy olyan szót kaptok, amely valamilyen módon kapcsolódik a boszorkányokhoz. A megfejtést ne felejtsétek el beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review