Elena P. Craig - Kristen Mulrooney: Szívek szállodája Gilmore girls - A hivatalos recepteskönyv - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 21. Század Kiadó Gilmore girls szakácskönyv
Elena P. Craig - Kristen Mulrooney: Szívek szállodája Gilmore girls - A hivatalos recepteskönyv

Elena P. Craig - Kristen Mulrooney: Szívek szállodája Gilmore girls - A hivatalos recepteskönyv

2023 21. Század Kiadó Gilmore girls szakácskönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: 21. Század Kiadó

Fordító:  Vándor Judit

Műfaj:  szakácskönyv

Terjedelem:  176  oldal

Ez ​a pudli nem fog letojni! Az első hivatalos receptgyűjtemény a pergő nyelvű Gilmore Girls, a Szívek szállodája világából.

A Gilmore Girls: A hivatalos szakácskönyv ételeket gyűjt egybe Stars Hollow minden szegletéből és azon túlról, például a Szitakötő szállóból, a Weston cukrászdából, Al Palacsintaházából, Luke kávézójából és Emily & Richard vacsoraasztaláról. A rajongók örömüket lelik majd abban, hogy elkészíthetik kedves sorozatuk ikonikus ételeit, így például Sookie rizottóját, Mrs. Kim lenmagos muffinját, Luke sajtburgerét sült krumplival, és persze egy csésze tökéletes kávét!

Találunk itt leleményes főzőtippeket Sookie-tól, vendéglátói tippeket Micheltől, etikettre vonatkozó tanácsokat Emily Gilmore-tól, valamint Lorelai és Rory bölcsességeit arról, hogyan főzzünk gyorsan, illetve hogyan beszéljünk annál is gyorsabban.

Több mint ötven recept:
Receptek tucatszámra – Stars Hollow kedvencei Sookie rizottójától Luke sajtburgeréig.
SOOKIE TIPPJEI: készítsd el a Gilmore Girlsben látható ikonikus ételeket Sookie főszakács tippjeivel! Lépésről lépésre követhető, egyszerű útbaigazítások.
RECEPTEK MINDEN ALKALOMRA: Dobj össze finomságokat anya-lánya brunchhoz vagy családi vacsorára, vagy akár olyan estélyre, ahová az egész város hivatalos.
TELE FOTÓKKAL: Bámulatos színes képek az ételekről, hogy sikerrel elkészítsd őket, és más képek a sorozat legkedveltebb jeleneteiből.
AZ ELSŐ HIVATALOS GILMORE GIRLS – SZÍVEK SZÁLLODÁJA SZAKÁCSKÖNYV: Az egyetlen szakácskönyv, amely hivatalos recepteket kínál – egyenesen a Gilmore Girls – Szívek Szállodája forgatásáról.
 


Kávé, kávé, kávé! A Gilmore girls sorozat ikonikus receptjeit tartalmazó hivatalos szakácskönyv a 21. Század Kiadó jóvoltából végre magyarul is megjelent. Megkóstolhatjuk Sooki csodarizottóját, de ha csak egy hamburgerre van időnk, beugorhatunk Luke falatozójába és megtudhatjuk a tökéletes kávé receptjét. A könyv teli van gyönyörű, színes fényképekkel a sorozatból, valamint idézetekkel és természetesen az ételek fotói segítik az elkészítésüket. Az első és egyetlen szakácskönyv, mely a sorozat hivatalos receptjeit tartalmazza. Tartsatok bloggereinkkel, és esélyetek lesz megnyerni egy példányt a kötetből!

Nyereményjáték

A Gilmore girls hivatalos szakácskönyv minden rajongó polcán tökéletesen mutat, amiből most nyerhettek egy példányt. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire ismeritek a sorozatot. Minden állomáson találtok egy feladványt, ami lehet egy kép vagy egy idézet, ahol a karakter neve lesz a helyes válasz, illetve egyes állomásokon a sorozat történéseivel kapcsolatban teszünk fel kérdést. A megfejtéseket a Rafflecopter dobozba tudjátok beírni. Sok sikert mindenkinek!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)  


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review