Freya Marske: Csodálatos világosság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 General Press LMBT történelmi fantasy
Freya Marske: Csodálatos világosság

Freya Marske: Csodálatos világosság

2023 General Press LMBT történelmi fantasy
Rövid leírás:
A General Press hozta el nekünk Freya Marske történelmi fantasy trilógiájának első kötetét, amelyben feltárul egy különleges mágikus világ.

Blogturné Részletek

 
Kiadó: General Press

Fordító:  Shcmidt Jolán

Műfaj:  Történelmi fantasy

Terjedelem:  400  oldal

Az Eduárd kori Angliában egy fiatal nemes, Sir Robin Blyth úgy dönt, elfogad egy kormányzati tisztséget. Véletlenül azonban az angol kormány és egy titkos mágikus társaság összekötőjének nevezik ki, a tévedés eredményeképpen pedig Robin előtt egy addig ismeretlen, egészen elképesztő világ tárul fel. Miközben titokzatos ellenfelek átkaival és vad látomásokkal kell megküzdenie, Robin elhatározza, hogy fényt derít elődje eltűnésének okára is - ehhez azonban a mágikus társaság egy tagjának, a kissé ellenséges Edwin Courcey-nak a segítségére is szüksége lesz. A közös munka ugyan nehezen indul, ám Robin és Edwin között végül szerelem szövődik, és rábukkannak egy rejtélyes összeesküvésre is, amely a Brit-szigetek összes varázslóját fenyegeti...




A General Press hozta el nekünk Freya Marske történelmi fantasy trilógiájának első kötetét, amelyben feltárul egy különleges mágikus világ amely olyan helyeken és események körül bonyolódik, amelyeket a Downton Abbey-ból ismerhetünk meg. Ha bloggereinkkel tartatok a turnén megtudhatjátok, miképpen alakul a két főhős sorsa és kapcsolata és ha részt vesztek a játékban nyerhettek egyet a kiadó által felajánlott gyönyörű élfestéssel is büszkélkedhető kötetből.


Nyereményjáték

A csodálatos világosság alternatív mágiával átitatott világa nem ismeretlen a könyvszeretők számára. Játékunkban más hasonló témákkal foglalkozó könyveket keresünk a fülszöveg részletek alapján. Megfejtésnek a szerzőt és címet kell beírnotok a Rafflecopter megfelelő sorába.


Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.





A turné állomásai
 

12.06 Olvasónapló

12.08 Spirit Bliss, sárga könyves út

12.10 Könyv és más



0 Reviews:

Post Your Review