Brigitte Weninger: A ​medve, az angyal és a telihold - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Brigitte Weninger illusztrált Manó Könyvek mesekönyv
Brigitte Weninger: A ​medve, az angyal és a telihold

Brigitte Weninger: A ​medve, az angyal és a telihold

2023 Brigitte Weninger illusztrált Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
A Manó Könyvek gondozásában idén megjelent Brigitte Weninger tüneményes mesekönyve, A ​medve, az angyal és a telihold.

Blogturné Részletek



Kiadó: Manó Könyvek, 2023
Műfaj: mesekönyv


Fülszöveg: A medve és az angyal élénk beszélgetést folytatnak a holdról. Ami néha kerek és fényes, néha egyáltalán nem is látszik, néha csak egy félkorong. Miközben beszélgetnek, rengeteg történet jut eszükbe. Egészen pontosan huszonnyolc, pont annyi, ahány éjszaka van egy holdfázisban. Csupa olyan történet, amelyre a gyerekek szeretnek elaludni.


 


A Manó Könyvek gondozásában idén megjelent Brigitte Weninger tüneményes mesekönyve, A ​medve, az angyal és a telihold. A kötet amolyan mese a mesében, melyen belül 28 rövid történetet olvashatunk, amik kivétel nélkül ideálisak az esti elcsendesedéshez. Tartsatok bloggereinkkel a turné állomásain, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!



Nyereményjáték:

A Kiadó kínálatában nem ez az egyetlen aranyos mackós könyv! Mostani nyereményjátékunkban további brummogó hősök után nyomozunk: minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy beírjátok a könyv címét a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review