Laura Sampson: Elvarázsolt ​mesék - Történetek a világ minden tájáról - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Laura Sampson mesekönyv Móra Kiadó
Laura Sampson: Elvarázsolt ​mesék - Történetek a világ minden tájáról

Laura Sampson: Elvarázsolt ​mesék - Történetek a világ minden tájáról

2023 Laura Sampson mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra Könyvkiadó ismét csodaszép kötettel örvendeztetett meg minket, ami tökéletes ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt, akár karácsonyra is

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2023
Műfaj: mesekönyv


Fülszöveg: Ez a lenyűgöző mesegyűjtemény varázslatos világba kalauzol el. Fedezz fel távoli tájakat, ahol minden csupa rejtély és mágia, merülj el a fantasztikus kalandokat átélő hősökkel és hősnőkkel, csodalényekkel, megvalósuló kívánságokkal és nagy hatalmú varázslókkal teli történetekben!
A gyönyörűen illusztrált gyűjtemény a világ minden tájáról származó meséket tartalmaz – Észak- és Dél-Amerikától kezdve Európán, Nyugat-Afrikán és Ázsián keresztül egészen Óceániáig.
Az Elvarázsolt mesék méltó arra, hogy generációkon át kincsként őrizzék.

 


A Móra Könyvkiadó ismét csodaszép kötettel örvendeztetett meg minket, ami tökéletes ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt, akár karácsonyra is. Laura Sampson Elvarázsolt mesék című, gazdagon illusztrált kötetében összesen 18 történetet olvashatunk, melyekben központi szerepet tölt be a csoda és a varázslat. Tartsatok velünk a három állomáson keresztül, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!



Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a Kiadó további friss megjelenései után nyomozunk. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy a kötet címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
12.21. Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review