Cassandra Clare: Chain of Thorns - Tövislánc (Az utolsó órák #3) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Árnyvadász Univerzum démonok Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Cassandra Clare: Chain of Thorns - Tövislánc (Az utolsó órák #3)

Cassandra Clare: Chain of Thorns - Tövislánc (Az utolsó órák #3)

2023 Árnyvadász Univerzum démonok Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Műfaj:  fantasy, YA, Árnyvadász Univerzum

Terjedelem:  736  oldal

Jamesnek ​és Cordeliának meg kell mentenie Londont – és a házasságukat.
Cordelia Carstairs mindent elveszített, ami fontos neki. Rövid idő alatt megélte az apja meggyilkolását, a tervei meghiúsulását, hogy a legjobb barátnője, Lucie parabataija legyen, és darabokra hullott a házassága. Még rosszabb, hogy egy ősi démon, Lilith elkötelezettje lett, ami megfosztotta őt az árnyvadászerejétől.
Miután Párizsba menekül Matthew Fairchilddal, Cordelia reménykedik abban, hogy a város csillogó éjszakai életében meg tud feledkezni a viszontagságairól. Ám a valóság közbeszól, döbbenetes hír érkezik otthonról. Tatiana Blackthorn megszökött, Londont pedig új keletű veszély fenyegeti Belial, a Pokol Hercege felől.
Cordelia visszatértekor Londonban káosz és széthúzás uralkodik. Egy váratlan ellenség felfed egy régóta őrzött titkot, a Herondale család pedig súlyos vádak alatt találja magát. Cordelia meg akarja védeni Jamest, ám tépelődik az iránta érzett szerelme és a Matthew-val való új élet között. Úgy tűnik, hogy mindenkinek egyedül kell szembenéznie a fenyegetésekkel.
Nem sok idő maradt, Belial terve pedig az, hogy halálos hullámként elmossa London árnyvadászait. Ha Cordelia és a barátai meg akarják menteni a várost – és a családjaikat –, akkor össze kell szedniük a bátorságukat, félretenni a büszkeségüket, és újra megbízni egymásban. Ha elbuknak, talán mindent elveszítenek – még a lelküket is.

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Az utolsó órák sorozat harmadik részét Cassandra Clare tollából: Tövislánc címmel. A rajongók és persze bloggereink is alig várták már, hogy újra elmerülhessenek az Árnyvadász Univerzumban, vajon a kedvenceinknek sikerül-e megakadályozni Belial tervét, és egymásra találnak-e a szerelmesek?  Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Minden állomáson felteszünk egy kérdést, amit könnyedén megválaszolhattok, ha előtte elolvassátok a regény beleolvasóját. Kérjük, a válaszokat írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review