Madeline Hunter · Sabrina Jeffries · Mary Jo Putney: Karácsonyi csók - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 General Press karácsony történelmi romantikus
Madeline Hunter · Sabrina Jeffries · Mary Jo Putney: Karácsonyi csók

Madeline Hunter · Sabrina Jeffries · Mary Jo Putney: Karácsonyi csók

2023 General Press karácsony történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
General Press

Fordító:  Pejkov Boján

Műfaj: történelmi romantikus, karácsony

Terjedelem:  304  oldal

Madeline ​Hunter: Váratlan csók
Jenna Waverly karácsonykor mindig bezárja a fogadóját, hogy pár napot pihenhessen az egész éves munka után. Egy hóvihar azonban keresztbe húzza a számításait. Nem elég, hogy egy öntudatlan férfira bukkan a birtokán, de számtalan menedéket kérő idegen is megjelenik a küszöbén.

Sabrina Jeffries: Megkésett csók
Köztük van Konrad Juncker, a híres színműíró, és Flora Younger, egy vikomtesz társalkodónője. Ők ketten egykor nagyon közel álltak egymáshoz, míg a férfi árulása össze nem törte a lány szívét. Vajon a véletlen találkozás segít abban, hogy visszataláljanak egymáshoz?

Mary Jo Putney: Varázslatos csók
A szintén a vendégek között lévő Kate Macleod mélységesen megdöbben, amikor rájön, hogy az egyik menedéket kérő nem más, mint az a férfi, aki sok évvel ezelőtt kimentette egy szorult helyzetből Indiában, és feleségül vette. Most csupán pár napjuk van arra, hogy eldöntsék, a hirtelen fellobbanó vonzalom elegendő-e ahhoz, hogy házasok maradjanak…

Ebben a kötetben három írónő egy-egy szívmelengető karácsonyi történetét veheti kézbe az olvasó, három párról, akiknek a sorsa ugyanabban a fogadóban kerül válaszút elé.
 


Sabrina Jeffries Hercegi kör sorozatának kiegészítő kötete jelent meg októberben a General Press Kiadónál: Karácsonyi csók címmel. A kötetben szereplő három karácsonyi novella társszerzői Madeline Hunter és Mary Jo Putney. Fedezzétek fel velünk, hogy a méltán népszerű történelmi romantikus szerzők hogyan varázsolnak szerelmet egy vidéki fogadóban rekedt társaság hölgyei és urai  között, melyhez a hóban és érzelmekben gazdag karácsony teremt hátteret. A játékunk megfejtéséért cserébe akár meg is nyerhetitek a könyv egy példányát a Kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Három szerző - három állomás, a feladatotok az, hogy találjátok ki, az adott állomáson melyik szerző népszerű sorozatának címét adtuk meg, és írjátok be a nevet a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A válaszok utólag nem módosíthatóak. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertes sorsolására kerül sor. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai
 
 

0 Reviews:

Post Your Review