Charlotte Brontë: Villette - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 klasszikus örök kedvencek romantikus
Charlotte Brontë: Villette

Charlotte Brontë: Villette

2023 klasszikus örök kedvencek romantikus
Rövid leírás:
A Menő Könyveknek köszönhetően egy újabb klasszikust vehetünk kézbe új kiadásban.

Blogturné Részletek



Kiadó: Menő Könyvek

Fordító:  Róna Ilona

Műfaj:  romantikus, klasszikus

Terjedelem:  592  oldal

A magány és elszigeteltség, valamint a viszonzatlan szerelem megindító regénye egy olyan hősnő tolmácsolásában, aki elhatározta, hogy a kedvezőtlen körülmények ellenére megőrzi függetlenségét.
Lucy Snowe, az egyedülálló hajadon kihajózik Angliából, hogy egy bentlakásos leányiskolában találjon munkát Villette kisvárosban. Az igazgatónő, Madame Beck ellenségeskedésével és saját összetett érzelmeivel is meg kell küzdenie, amikor először az iskola fiatal és jóképű angol orvosa, majd a szigorú professzor, Paul Emanuel iránt érez vonzalmat. Bár a férfi kezdetben parancsolgató és kritikus a lánnyal, de lassan kimutatja érdeklődését Lucy elméje és szíve iránt egyaránt. Megállapodnak, hogy a lány misszionáriusi munkája után eljegyzik egymás, azonban...
 


A Menő Könyveknek köszönhetően egy újabb klasszikust vehetünk kézbe új kiadásban. Ezúttal Charlotte Brontë Villette című regénye kapott szép, új köntöst. Tartsatok velünk, ismerjétek meg Lucy Snowe történetét, és ha nektek kedvez a szerencse, akkor tiétek lehet a kiadó által felajánlott nyeremény is. 

Nyereményjáték

A Villette című regény a 19. századi irodalom egyik kiemelkedő darabja. Ebben a játékban most minden állomáson találtok egy idézetet egy olyan könyvből, mely hasonló korszakban íródott. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy honnan származik az idézet. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

12.11.: Csak olvass!
12.13.: Szembetűnő
12.19.: Spirit Bliss Sárga könyves út (betegség miatt elmaradt állomás)

0 Reviews:

Post Your Review