Namrata Patel: Meena ​Dave őszinte élete - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 21. Század Kiadó kortárs Namrata Patel regény
Namrata Patel: Meena ​Dave őszinte élete

Namrata Patel: Meena ​Dave őszinte élete

2023 21. Század Kiadó kortárs Namrata Patel regény
Rövid leírás:
Meena nomád fotóriporter. Nincs családja, állandó lakcíme, nem kötődik máshoz, úgy érzi jól magát, ha a kamerájának lencséje mögül szemléli a világot.

Blogturné Részletek


Kiadó:
 21. Század Kiadó

Fordító: Vereckei Andrea

Műfaj:  kortárs regény

Terjedelem:  320  oldal

Meena Dave nomád fotóriporter. Nincs családja, állandó lakcíme, nem kötődik sehová, senkihez, akkor érzi jól magát, ha távolságtartó módon, a kamera lencséje mögül szemlélheti a világot. Magányos életvitele azonban feje tetejére áll, amikor örököl egy Boston történelmi városrészében található lakást. Ösztönösen el akarja adni, továbbra is utazgatni akar, de beindul az újságíró szimata: hogyan kötött ki egy idegen otthonában – érdekelni kezdi az ügy mögött rejlő sztori. Eldugott jelek vezetik nyomra, közben felbukkan három indiai származású nagynéni és egy jóképű szomszéd. Meenával egymás után csupa olyasmi történik, amiről eddig el se tudta volna képzelni, hogy megeshet vele. És az új információk birtokában muszáj feltennie magának a kérdést: voltaképp ki is ő?
 

Meena Dave nomád fotóriporter. Nincs családja, állandó lakcíme, nem kötődik sehová, senkihez, akkor érzi igazán komfortosan magát, ha a kamerájának lencséje mögül szemlélheti a világot. Az élete azonban gyökeresen megváltozik, amikor lakást örököl egy ismeretlen nőről. Vajon az új helyzet milyen hatással lesz az életére? Tartsatok velünk, legyünk közösen társai Meenának miközben felfedezi a múltját és a gyökereit. Ha pedig nektek kedvez a szerencse, meg is nyerhetitek a kötet egy példányát. 

Nyereményjáték

Meenának indiai gyökerei vannak, így a mostani játékunk is az indiai kultúrához kötődik. Minden állomáson találtok egy kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a helyes választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai
 
12.31.: KönyvParfé
01.02.: Szembetűnő
01.06.: Readinspo
01.08.: Utószó

0 Reviews:

Post Your Review