Sophie Gonzales: Perfect on Paper - Papíron Tökéletes - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ romantikus sport Vörös Pöttyös YA Young Adult
Sophie Gonzales: Perfect on Paper - Papíron Tökéletes

Sophie Gonzales: Perfect on Paper - Papíron Tökéletes

2023 KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ romantikus sport Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:
Mi történik, ha titokban szerelmi tanácsokat adsz az iskolatársaidnak, de még a legjobb barátnőd se tudja ezt rólad?

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kiadó: Könyvmolyképző
Terjedelem: 392 oldal 
ISBN: 9789633999448 
Fordította: Páli Veronika
Téma: YA biszexuális/LMBTQ romantikus sport

Szerelmi oktatás zökkenőkkel? Darcy Phillipsnek van egy titka. Még Brooke, a legjobb barátja is (akiről Darcy reméli, hogy több is lehet köztük) sötétben tapogatózik. Darcy áll a híres 89-es szekrény rejtélye mögött, amivel névtelen, elméletileg törvényes párkapcsolati tanácsadó szolgáltatást nyújt az iskolában. De aztán… beüt a baj. Az új ausztrál kölyök, Alexander Brougham rájön a titkára. Ha kiderül, hogy Darcy a szerelmi oktató, Brooke valószínűleg soha többé nem áll vele szóba. Darcy bármit megtesz, hogy megőrizze a titkát. Alkut köt. Titka megőrzéséért cserébe segítenie kell a fennhéjázó, pimasz (és idegesítően dögös) Broughamnak visszanyernie a volt barátnőjét. Ugyan mi baj történhetne? A történet egy humorral édesített önismereti bonbon. Csemegézz belőle!

Mi történik, ha titokban szerelmi tanácsokat adsz az iskolatársaidnak, de még a legjobb barátnőd se tudja ezt rólad? Mit tennél meg, hogy ne is tudja meg? Darcy Phillips kénytelen segíteni az idegesítő, ám veszedelmesen dögös új fiúnak, ha nem akarja, hogy a titkára fény derüljön. Tartsatok bloggereinkkel ezen a humoros YA blogturnén, és ne felejtsetek el játszani a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott Perfect on Paper – Papíron Tökéletes példányért!

Nyereményjáték

Játékunk ezúttal egy IGAZ/HAMIS játék. Minden állomáson találtok egy kérdést a könyvvel kapcsolatban, amelyre meg kell keresnetek a választ a fülszövegben vagy a kiadó honlapján található beleolvasóban, és el kell döntenetek, hogy igaz vagy hamis az állítás az állomásokon. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)



A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review