Marék Veronika: A karácsonyi felhő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 karácsonyi magyar Marék Veronika mese Móra Kiadó
Marék Veronika: A karácsonyi felhő

Marék Veronika: A karácsonyi felhő

2023 karácsonyi magyar Marék Veronika mese Móra Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Móra Könyvkiaó

Illusztrálta: Szabó-Nyulász Melinda

Műfaj: mese, karácsonyi

Terjedelem: 40 oldal

Fülszöveg:
Figyelem, figyelem! Különleges riasztás! A 458-as ajándékosztó karácsonyi felhőt veszély fenyegeti! Ha Franciska és kezdő angyalcsapata nem végez elsőként, a 458-as hamarosan esőfelhővé lesz minősítve. A felhőn alighanem egy krampuszcsapat is tartózkodik, akik megpróbálnak borsot törni az angyalok orra alá. Mindenki védje az ajándékokat - és a csokiját! Marék Veronika karácsonyi meséje tele van szeretettel, humorral, izgalommal, huncutsággal, valamint Szabó-Nyulász Melinda szívderítő rajzaival.

 



Marék Veronika egy igazán cuki karácsonyi mesével lepte meg idén legkisebb olvasóit. A karácsonyi felhőben egy csapat krampusz igyekszik megakadályozni, hogy Franciska és ifjú angyalcsapata célba érhessen a karácsonyi ajándékokkal. De hogy lehet, hogy az angyalkák és a krampuszok is tökéletesen végzik a dolgukat? Járj utána a Blogturné Klub három bloggerével, s a turné végén tiéd lehet egy példány a könyvből a Móra Könyvkiadó jóvoltából!



Nyereményjáték

Nyereményjátékunkban Marék Veronika korábbi könyveinek eredünk nyomába. Minden állomáson találtok egy fülszöveg(részlet)et a szerző valamely könyvéből, a feladatotok pedig, hogy a Rafflecopter megfelelő sorába beírjátok a könyv címét!

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.




A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review