K.A.Tucker - Forever Wild - Örökké vadon (Az egyszerű vadon #2,5) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 család K.A. Tucker karácsony kisregény Könyvmolyképző novella romantikus Rubin pöttyös
K.A.Tucker - Forever Wild - Örökké vadon (Az egyszerű vadon #2,5)

K.A.Tucker - Forever Wild - Örökké vadon (Az egyszerű vadon #2,5)

2023 család K.A. Tucker karácsony kisregény Könyvmolyképző novella romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Hrabovszky Dóra

Műfaj:  realista, romantikus, család, karácsony

Terjedelem: 176 oldal

Az út, amiről soha nem is álmodott volna, folytatódik.

Calla és Jonah nyakában az ünnepek, és a fagyöngy meg a mézeskalács mellé egy nagy rakás családi dráma is jár. Jonah arra készül, hogy két hetet töltsön együtt a mostohaapjával, akit ki nem állhat. Calla pedig várja ugyan az anyja és Simon érkezését, de retteg a nyomástól, hogy ki kelljen jelölnie egy esküvői dátumot… Torontóban. És míg az egyik meggondolatlan szomszédjuk akaratlanul beleüti az orrát a dologba, a másik zsémbes szomszéd pedig a maga családi nehézségeivel küzd, a Trapper’s Crossing-i karácsony határozottan nem ígérkezik felhőtlennek.

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Az egyszerű Vadon sorozat kiegészítő (2,5) részeként a Forever Wild - Örökké vadon című kisregény K.A. Tucker tollából. A sorozat rajongói újból belepillanthatnak Calla és Jonah életébe, milyenek az ünnepek az alaszkai vadon közepén, milyen nehézségekkel küzdenek meg, ha mindkettőjük családját vendégül szeretnék látni? Tartsatok velünk, és a játékunk megfejtésével akár meg is nyerhetitek a könyv egy példányát.

Nyereményjáték

Olvassátok el a regény beleolvasóját, és a feltett kérdésekre adott válaszokat írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
 
 
A turné állomásai

12.06. Dreamworld - idézetek

0 Reviews:

Post Your Review