Elle Kennedy & Sarina Bowen: Stay - Marad! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Elle Kennedy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Rubin pöttyös Sarina Bowen
Elle Kennedy & Sarina Bowen: Stay - Marad!

Elle Kennedy & Sarina Bowen: Stay - Marad!

2023 Elle Kennedy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Rubin pöttyös Sarina Bowen
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
  Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Sándor Alexandra Valéria

Terjedelem: 344 oldal

Beleszerethetsz ​valakibe, akivel még csak nem is találkoztál soha? Hailey Taylor Emery sejti, hogy a kedvenc ügyfele az Apportnál – ahol névtelenek maradhatnak a felhasználók – nem más, mint a jéghokisztár Matt Eriksson. Noha tiltja a szabályzat, hogy megnézze az ügyfélprofilját, Hailey 95%-ig biztos benne, hogy mindennap azzal a pasival chatel, akire világéletében rá volt kattanva. És közben minden kérését teljesíti. A nemrégiben történt szakítása után Hailey tökéletesen megelégszik egy kis ártalmatlan netes flörtöléssel… amíg találkoznia nem kell az ügyfelével. Szemtől szemben. Teljes pánik! Matt Erikssonnak nem újdonság a szívfájdalom. Még mindig nincs túl azon, hogy tönkrement a házassága, ráadásul rossz az egyetlen srácnak lenni a csapatban, aki tudja az igazat, hogy a jéghoki és a hosszú távú kapcsolat együtt nem működik. Alig látja a gyerekeit, az exe pedig megőrjíti. Az egyetlen ember az életében, aki mintha megértené, nem hajlandó felfedni előtte a szép arcát. De nincs semmi, amit két negyedik sorba szóló hokimeccsjegy ne tudna orvosolni. Hailey nem tud ellenállni az ajánlatnak. Matt nem tud ellenállni Hailey-nek. Jó hír, hogy nem is kell neki. Csókkamerát beizzítani! Figyelem: eszelős hokirajongókat, félreértett hímtagfotókat, operanéző hokijátékosokat és petefészek-robbanást tartalmaz!
 

Magyarul is lezárul Elle Kennedy és Sarina Bowen PNC duológiája, a főszereplő ezúttal Matt Erikkson. A történetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek nektek, és ha szerencsétek van, a Stay egy példányát is megnyerhetitek.

Nyereményjáték

Nagy örömünkre egyre több önálló regény jelenik meg Elle Kennedytől és Sarina Bowentől a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A mostani játékunk során ezen kötetekből találtok idézeteket, a feladatotok pedig, hogy kitaláljátok a könyv címét, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. A helyes kitöltők között a Stay egy példányát sorsoljuk ki a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review