Katharina Herzog: Téli csillogás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 General Press romantikus
Katharina Herzog: Téli csillogás

Katharina Herzog: Téli csillogás

2023 General Press romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó:
 General Press

Fordító:  Szalay Zsuzsanna

Műfaj:  romantikus

Terjedelem:  272  oldal

Vicky, ​a fiatal műkereskedő véletlenül egy különös levélre bukkan, amelyet egy nyolcéves kisfiú, Finlay írt az elhunyt édesanyjának. A levélhez egy fényképet is mellékelt, amelyen az Alice Csodaországban ritka kiadását tartja a kezében. Vicky a bogaras könyvmolyoktól hemzsegő, festői skót faluba, Swinton-on-Sea-be utazik, hogy utánajárjon a különleges kötetnek, de egyből egy félreértés áldozata lesz. Graham, a kisfiú édesapja, aki antikváriumot üzemeltet a faluban, rögtön összetéveszti az új könyvesbolti eladóval. Amíg a fiatal nő hirtelen egy különös történet kellős közepén találja magát, benne egy jóképű özvegy könyvkereskedővel, Finleyvel, és egy rendkívül értékes könyvvel, addig neki is akad rejtegetnivalója: mindennek véget vethet, ha fény derül arra, milyen céllal érkezett a faluba. Az olvasás öröme és a szerelem összefonódik Katharina Herzog bestsellerszerző elbűvölő Kisvárosi könyvesboltok-sorozatában. Tökéletes olvasmány a téli bekuckózáshoz, amely garantáltan felolvasztja a szíveket.

 



Kisvárosi könyvesboltok sorozatának első könyvével mutatkozik be a magyar olvasóknak Katharina Herzog. Ha szeretnél egy példányt  a General Press Kiadó gondozásában megjelent könyvből, akkor kövesd blogturnénkat, és kis szerencsével tiéd lehet a Kiadó által felajánlott nyereménykönyv.


Nyereményjáték

Játékünk a karácsony ünnepéhez kapcsolódik. A turné minden állomásán egy-egy olyan könyv fülszövegéből találtok részletet, melynek címében szerepel a karácsony szó. A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a szerző nevét és a könyv címét.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz


a Rafflecopter giveaway



A turné állomásai
 


0 Reviews:

Post Your Review