Hanna Faber: Always Love You - Whitney Houston - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 életrajzi regény énekes Kossuth popkultúra Whitney Houston zene
Hanna Faber: Always Love You - Whitney Houston

Hanna Faber: Always Love You - Whitney Houston

2023 életrajzi regény énekes Kossuth popkultúra Whitney Houston zene
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó:
Kossuth Kiadó

Fordító: Nimila Ágnes

Műfaj:  életrajzi regény, popkultúra

Terjedelem:  448  oldal

Hangjával ajándékozta meg a világot, és legendává vált
Newark, 1974. A New Hope baptista templom vasárnapi miséjén a gospelkórusból kilép egy törékeny, alig tizenegy éves lány, és előremegy az ezüstszínű mikrofonhoz, hogy szólót énekeljen. Annyira izgul, hogy reszket, aztán mégis énekelni kezd – teljes szívből, lelke legmélyéről. Hangjával valósággal elvarázsolja a híveket, akik zúgó tapsviharral ünneplik. A lány neve Whitney Houston.
A félénk tinédzserből az elkövetkező években – rendíthetetlen édesanyja támogatásával és segítésével – minden idők egyik legsikeresebb és legtöbbet díjazott előadója válik elválaszthatatlan társa, Robyn oldalán. Mindent megkap, amiért annyit küzdött, az elvárások viszont egyre magasabbak lesznek vele szemben. Aztán felbukkan az életében Bobby Brown, és bár a férfit megelőzi rossz híre, Whitney fülig beleszeret. Miközben karrierjében újabb és újabb csúcsokat hódít meg, el kell döntenie, mit hajlandó feláldozni a hírnévért…
Előfordult már, hogy hangosan énekelted Whitney I Wanna Dance with Somebody című slágerét? Vagy elsírtad magad az I Will Always Love You ritmusára…? Ha igen, merülj el korunk egyik legkáprázatosabb zenei legendájáról szóló életrajzi regényben.
Mindig szeretni fogunk, Whitney!

A Kossuth Kiadó jelentette meg Hanna Faber: Always Love You - Whitney Houston című életrajzi regényét, mely A hang alcímet kapta. A szerző egyedi látásmódjával bepillantást nyerhetünk a rendkívül tehetséges énekesnő életébe a kezdetektől egészen a karrierje csúcsáig. Kövesd végig a blogturné állomásait, ha szerencsés vagy a játékban, akár meg is nyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Olvassátok el a regény beleolvasóját, így könnyedén megválaszolhatjátok a kérdéseinket. A helyes megoldásokat minden állomáson írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai
 
12.19 KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review