Disney 100 - Egy évszázad csodái - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Disney Kolibri Kiadó mese
Disney 100 - Egy évszázad csodái

Disney 100 - Egy évszázad csodái

2023 Disney Kolibri Kiadó mese
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Wohl Anita

Műfaj: mese

Terjedelem: 304 oldal

Fülszöveg:
A Disney 100 éve meséli csodás történeteit. Ennek a lenyűgöző évszázadnak a méltó ünneplése ez a jubileumi mesegyűjtemény. Éld át újra kedvenc mesehőseid – Hófehérke, Szimba, Villám McQueen, Elza vagy akár a Madrigal család – időtlen kalandjait, az eredeti történeteket feledhetetlen illusztrációk kíséretében, és légy részese te is a csodának!
 



A Disney 2023-ban ünnepli 100. születésnapját - e jeles alkalomból pedig különleges kiadvánnyal kedveskedik azoknak a gyerekeknek, akik az elmúlt évszázadban követték meséiket. Az ünnepi kötettel a Kolibri Kiadó jóvolátból a Blogturné Klub négy bloggere is megismerkedhet, mi pedig igyekszünk titeket bevezetni a könyv rejtelmeibe. Tartsatok velünk, s a turné végén a kötet egy példányát is megnyerhetitek!



Nyereményjáték

Természetesen a Disney világába kalauzolunk titeket a könyvhöz tartozó nyereményjátékban is. Minden állomáson elrejtettünk egy szereplőt a sorok között. A feladatotok, hogy a betűkből kirakjátok a Disney-szereplő nevét és annak a mesének a címét írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába, melyben az adott karakter szerepel. Egy mesecím lesz tehát a megfejtés. Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review