Szaszkó Gabriella: A cukorkagyűjtés - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 ifjúsági krimi Maxim Kiadó thriller
Szaszkó Gabriella: A cukorkagyűjtés

Szaszkó Gabriella: A cukorkagyűjtés

2023 ifjúsági krimi Maxim Kiadó thriller
Rövid leírás:
Szaszkó Gabriella az év végére egy igazi borongós hangulatú ifjúsági thrillert tartogat az olvasói számára.

Blogturné Részletek

Kiadó: Maxim Kiadó, 2023

Szerző:  Szaszkó Gabriella

Műfaj:  Ifjúsági thriller

Terjedelem: 280 oldal

Halloween, öt fiatal, egy tragikus haláleset… Cape Codot idén halloweenkor meglátogatja a Halál, amikor is a csendes tengerparti kisvárosban minden szülő rémálma válik valóra, miután egy kisfiút cukorkával mérgeznek meg. Emma Hamilton fél év után ismét hazaköltözik Bostonból alkoholista apjához, ahol alig várja, hogy viszontláthassa régi barátait. Ám a kisvárosban már semmi sem ugyanolyan, mint amikor maga mögött hagyta. És arra sincs felkészülve, hogy a barátai is teljesen más szemmel néznek rá. Halloweenkor pedig minden megváltozik, amikor négy tizenhárom éves fiú Chatham legbajosabb utcájában készül rendbontásra. A srácok esti szórakozása azonban tragédiába torkollik, miután egyikük meghal egy mérgezett cukorkától. Az egész kisváros megdöbben, ráadásul a haláleset előhozza a mélyen megbúvó problémákat. A fiatal csapat pedig nyomozásra készül, amivel egyre mélyebbre merülnek el a város bugyraiban. Vajon meg lehet úszni a titkok feltárását anélkül, hogy valaki megsérülne.
Szaszkó Gabriella az év végére egy igazi borongós hangulatú ifjúsági thrillert tartogat az olvasói számára. A történet során egy Halloween-i cukorkagyűjtés tragédiába torkollik, de vajon ki lehet a gyilkosság elkövetője? Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon egy-egy klasszikus amerikai csokoládészelet képét találjátok. Ezek között az édességek között több is legalább 100 éve a piacon van és meghatározó eleme a tipikus Halloween-i édességgyűjtésnek. A feladat az, hogy Rafflecopter doboz megfelelő helyére beírjátok, hogy az adott csokiszelet melyik évben került a piacra. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 
a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review