Egy karácsonyi manó naplója - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 meseregény Móra Kiadó
Egy karácsonyi manó naplója

Egy karácsonyi manó naplója

2023 meseregény Móra Kiadó
Rövid leírás:
Ben Miller idén karácsonyra is elhozott nekünk egy különleges történetet, az Egy karácsonyi manó naplóját!

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Móra Kiadó

Fordító:  Daniela Jaglenka Terrazzini

Műfaj:  meseregény

Terjedelem:  200 oldal

Tógi egész életében arra vágyott, hogy karácsonyi manó lehessen. De azt nem sejtette, milyen bonyolult dolog a játékkészítés – főleg, ha közben rengeteg kalamajkába is keveredik. De hogy kerülnek a képbe plüss makik és beszélő rénszarvasok? És ki lehet a titokzatos játéktolvaj, akinek Tógi többször is keresztezi az útját? Ben Miller kalandos karácsonyváró könyvéből minden kiderül!


Ben Miller idén karácsonyra is elhozott nekünk egy különleges történetet, az Egy karácsonyi manó naplóját! Tarts te is velünk, olvasd el az értékeléseinket, és ha velünk játszol, akár nyerhetsz is egy példányt a kötetből!

Nyereményjáték

Nyereményjátékunkban ezúttal karácsonyi regényekből idéztünk, a te feladatod pedig csupán az, hogy kitaláld, melyik regényből származik a blogokon található részlet, és a megoldást beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review