Laura Barnett: Ajándékok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 karácsonyi Laura Barnett Park Kiadó
Laura Barnett: Ajándékok

Laura Barnett: Ajándékok

2023 karácsonyi Laura Barnett Park Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Park Könyvkiadó

Fordító:Morcsányi Júlia

Műfaj: karácsonyi

Terjedelem: 232 ldal

Fülszöveg:
A Variációk egy párra szerzőjétől Maddy azon morfondírozik, hogy mit ajándékozzon régi iskolai barátjának, Peternek, aki egy nehéz válás után most költözött vissza Londonból a dél-angliai Lenbourne-be. Peternek fogalma sincs, mivel lephetné meg kamasz lányát, Chloét, akit alig ismer. Chloe valami különlegeset szeretne venni a nagymamájának, Irene-nak, aki egyedül él a város másik végében. Meglévő és leendő szerelmek, testvérek, barátok, szülők, gyerekek, akik meg akarják ajándékozni a másikat, hogy kifejezzék érzéseiket, ami az év többi napján nem is olyan könnyű. Az Ajándékok egy regény arról, hogy szeretni, örömet szerezni jó. A karácsonyi füzérként egymásba kapcsolódó történetek inspirálnak, meghatnak és vigasztalnak; arra emlékeztetnek, hogy milyen csodálatos és szomorú, nehéz és boldog, milyen különös lehet a karácsony. "Egy este a sok-sok többi este között, amikor ragyoghatunk, mosolyoghatunk, és azt mondhatjuk a világnak, de legalábbis a családunknak és a barátainknak: Itt vagyok, élek, és legalábbis ma jól érzem magam."

 



Laura Barnett karácsonyi történetfüzére a megfelelő ajándék kiválasztásáról, az ajándékozás öröméről és az emberi kapcsolatok sokféleségéről szól. A Park Könyvkiadó gondozásában megjelent karácsonyi történettel a Blogturné Klub három bloggere indul turnéra. Tarts velünk, s a turné végén tiéd lehet egy példány a könyvből!


Nyereményjáték

Játékunkban az ajándékok nyomába eredünk! Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet egy olyan könyvről, melynek címében szerepel az “ajándék” szó. A feladatotok, hogy megtaláljátok a könyvet és a Rafflecopter megfelelő sorába írjátok be a könyv szerzőjének a nevét! 

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai
 
12.17. Readinspo
12.19. Utószó

0 Reviews:

Post Your Review