Chris Carter: A ​nyomozó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 chris carter General Press thriller
Chris Carter: A ​nyomozó

Chris Carter: A ​nyomozó

2023 chris carter General Press thriller
Rövid leírás:
Bloggereink sok olvasóhoz hasonlóan nagyon szeretik Chris Carter Robert Hunter-sorozatát, így nagy örömmel fogadtuk A nyomozó című előzménykötet...

Blogturné Részletek


Kiadó: General Press Kiadó, 2023
Műfaj: thriller



Fülszöveg: Robert Huntert, minden idők legfiatalabb gyilkossági nyomozóját a Los Angeles-i rendőrségnél első napján egy egyszerűnek tűnő öngyilkossági üggyel bízzák meg. Amikor a nyomozó megérkezik a helyszénre, azonnal gyorsan gyanítani kezdi, hogy valami nincs rendben, annak ellenére, hogy az ajtó belülről volt bezárva, és a lakásból nem lehet máshol kijutni…


 


Bloggereink sok olvasóhoz hasonlóan nagyon szeretik Chris Carter Robert Hunter-sorozatát, így nagy örömmel fogadtuk A nyomozó című előzménykötet megjelenését. A novellából sok mindent megtudhatunk kedvenc nyomozónk pályakezdő időszakáról, amikor először kellett egy rejtélyes bűntényt megoldania a  Los Angeles-i rendőrségnél. Tartsatok két bloggerünkkel a miniturnén, és nyerjétek meg a General Press Kiadó által felajánlott kötetet!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban híres könyves nyomozók után kutatunk. Minden állomáson találtok egy kérdést, nektek pedig az a feladatotok, hogy a nyomozó nevét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review