Soman Chainani: Szörnyek ​és Szépek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Menő Könyvek Soman Chainani
Soman Chainani: Szörnyek ​és Szépek

Soman Chainani: Szörnyek ​és Szépek

2023 Menő Könyvek Soman Chainani
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Menő Könyvek

Év: 2023

Oldalszám: 336

Fordította: Bozai Ágota

Azt hiszed, hogy ismered a régi meséket? Tévedsz. Semmit sem tudsz róluk. A Jók és Rosszak Iskolája című népszerű sorozat szerzője, Soman Chainani ezúttal tizenkét klasszikus mesét írt át, úgy, hogy azok a mai fiatalokat is megszólítsák. A különleges hangulatú történetek mintha lelkünk legbelső zugait is ismernék, mintha közvetlenül rólunk és hozzánk szólnának… A borzongató történetek lázadó főhőseit rejtélyes, varázslatos világ veszi körül. Mindegyikük azért küzd, hogy feltárja a szívében rejtőző igazságot, amely az élet titkát rejti… na meg a halálét. A herceg, akit minden este meglátogat valaki… A szépséges lány, aki úgy küzd, mint egy szörnyeteg… A fiú, aki elhatározza, hogy nem lesz áldozat… A boldogsághoz vezető ösvény, amely eltűnik… és később újra előbukkan. Lapozz tovább, ha mersz…
 

A Jók és Rosszak Iskolája szerzője, Soman Chainani ismét a fantázia világába kalauzol el bennünket. Ezúttal ismert, klasszikus mesék átiratait olvashatjuk tőle, melyek a borzongatás jegyében íródtak. A horror műfaját kevésbé szeretőknek, de Halloween idején rémségekre vágyóknak ajánljuk. És ne feledjétek, ha velünk tartotok a turné során, lehetőségetek van szert tenni egy példányra a könyvből!

Nyereményjáték

Játékunkban a könyvből hozunk rövid idézeteket – minden meséből csak egyet. A feladatotok, hogy kitaláljátok, az idézetek mely ismert, klasszikus mese átiratából származhatnak (pl. Hófehérke, Rumpelstiltskin).

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review