Alice Oseman - This Winter - Az idei tél - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Alice Oseman Heartstopper Vörös Pöttyös
Alice Oseman - This Winter - Az idei tél

Alice Oseman - This Winter - Az idei tél

2023 Alice Oseman Heartstopper Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Hujder Adrienn

Terjedelem: 104 oldal

– Gyűlölöm a karácsonyt – mondja Tori. – Nem, nem gyűlölöd – felelem. – Az ideit gyűlölöm. – Az ideit mindenki gyűlöli. Az idei tél kemény Tori, Charlie és Oliver Spring számára. Mindannyian igyekeznek a lehető legkevesebb drámával átvészelni a karácsony napját. Olivernek ez azt jelenti, hogy Mario Kart-ozik a bátyjával és a nővérével, Tori és Charlie számára pedig azt, hogy maguk mögött hagyják az elmúlt néhány hónapot. Vajon ez a karácsony szétszakítja a Spring családot, vagy elkezdi összekovácsolni őket? Érzékeny látkép a 21. századi diszfunkcionális családokról, akik szeretik egymást, de fogalmuk sincs, miként fejezzék ezt ki. Olvasd el ezt az újabb megható Heartstopper-történetet!
 

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából idén karácsonyra megjelenik egy újabb történet a Heartstopper világából, ami ráadásul karácsonykor játszódik. A történetről a Blogturné Klub hét bloggere mesél, és az értékelések mellett extra tartalmak is várnak 

Nyereményjáték

Ez a Heartstopper történet karácsonykor játszódik, így egyike a Könyvmolyképző Kiadó karácsonyi könyveinek. A mostani játékunk során egy-egy Könyvmolyképzős karácsonyi kötetből találtok idézetet, a feladat, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv címét. A helyes kitöltők között a könyv 1 példányát sorsoljuk ki a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review