Ana Huang: Twisted Games - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Ana Huang dark romance erotikus Maxim Kiadó Passion-válogatás
Ana Huang: Twisted Games

Ana Huang: Twisted Games

2023 Ana Huang dark romance erotikus Maxim Kiadó Passion-válogatás
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó:Maxim Kiadó

Fordító:  Bujdosó István

Műfaj:  dark romance, erotikus

Terjedelem: 478 oldal

Rhys Larsen testőr, és szigorú szabályok szerint végzi a munkáját: 1) Mindenáron megvédi az ügyfeleit. 2) Nem vonódik bele a magánéletükbe. Soha. És soha még csak meg sem fordult a fejében, hogy megszegje ezeket a szabályokat… amíg nem találkozott vele… A lány épp olyan makacs, mint ő, és a hűvös felszín alatt olyan tűz ég benne, ami idővel felemészti a jól bevált szabályokat. Napról napra fokozatosan bontja le a férfi védőfalait, mígnem Rhys kénytelen szembenézni az igazsággal: arra esküdött fel, hogy megvédi a lányt, de igazából nem akar mást, mint megragadni, és… Bridget von Ascheberggel hercegnő szabad életről és szerelemről álmodik. Amikor viszont a bátyja lemond a trónról, rá kell döbbennie, hogy nemsokára királynő lesz, és egy szeretet nélküli, de politikailag előnyös házasság vár rá. Pedig ő soha nem akarta magának a trónt. És ahogy új szerepkörében az intrikák és árulások között igyekszik lavírozni, még a benne tomboló vágyat is el kell rejtenie: hiszen a teste és a lelke egy olyan férfit kíván, akit nem kaphat meg. Az ő váratlan és tiltott szerelemük romba döntheti az egész királyságot… és mindkettőjük számára katasztrofális következményeket rejteget.
 


A Maxim Kiadó jóvoltából a romantikus könyvek rajongói egy újabb TikTok-szenzációt, a Twisted Games című kötetet szerezhetik be. Bloggereink már nagyon várták Bridget hercegnő és Rhys, a sármos testőr történetét, tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, hogy tetszett-e nekik a kötet! Ne feledjétek, a blogturné végén egy szerencsés játékos egy, a kiadó által felajánlott nyereménypéldánnyal is gazdagodhat!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során a Maxim Kiadó Passion válogatásából mazsoláztunk. Minden állomáson találtok egy idézetet, amelyet valamelyik Passion-kötetből idéztük, a ti feladatotok pedig kitalálni, hogy melyik könyvből származik az adott idézet. Ne feledjétek el beírni a helyes könyvcímet a Rafflecopter megfelelő dobozába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review