Devney Perry: Indigo Ridge (Az Eden család #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 erotikus felnőtt Kossuth krimi realista romantikus
Devney Perry: Indigo Ridge (Az Eden család #1)

Devney Perry: Indigo Ridge (Az Eden család #1)

2023 erotikus felnőtt Kossuth krimi realista romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kossuth Könyvkiadó

Fordító:  Nimila Zsolt

Műfaj:  krimi, felnőtt, erotikus, romantikus

Terjedelem: 382  oldal

Winslow ​Covington az élet, a szabadság és a törvények híve. A Montana-beli Quincy új rendőrfőnökeként mindenáron bizonyítani szeretné a helyi közösségnek, hogy az állását nem nagyapja, a polgármester befolyásának köszönheti.
A nagypapája szerint csak egyetlen dolga van: jóban lenni a város alapítóival, az Eden családdal. De nem könnyíti meg a helyzetét, hogy egyéjszakás kalandja volt a legidősebb Eden fiúval. Mentségére szóljon, hogy nem is sejtette, hogy a jóképű és megnyerő idegen, aki elcsavarta a fejét a városban töltött legelső estén, Quincy első számú családjának tagja.
Óriási hiba volt a liezon Griffin Edennel, és próbál megfeledkezni róla. A férfi elviselhetetlen, öntelt és rendszeresen emlékezteti, hogy nem közülük való. Winslow próbálja elkerülni Griffint, de amikor holtan találnak egy nőt az Eden-birtokon, kénytelenek együttműködni.
A nyomok arra utalnak, hogy a tettes a város egyik lakója, és Griffin rájön, hogy nagyon alábecsülte Winslow-t. A gyönyörű és intelligens nő ellenállhatatlannak bizonyul. Számára. És a gyilkos számára is.
 


A Kossuth Kiadó jelentette meg Devney Perry: Indigo Ridge című regényét, mely Az Eden család sorozat első része. Ezúttal a legidősebb Eden testvér, a családi birtokot vezető Griffin  és Winslow Covington, az új, szemtelenül fiatal rendőrfőnök asszony romantikus történetéről olvashatunk, természetesen a nyomozás sem marad el.  Kövesd  a blogturné állomásait, ha szerencsés vagy a játékban, akár meg is nyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Szeretjük a nyomozónős sorozatokat! Minden állomáson találtok egy képet, találjátok ki a sorozat címét, és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. 
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review