Meik Wiking: Hygge - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 dán életmód Kossuth Meik Wiking
Meik Wiking: Hygge

Meik Wiking: Hygge

2023 dán életmód Kossuth Meik Wiking
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Kossuth Kiadó

Fordító: Vágó Nándor

Műfaj: életmód

Terjedelem: 288 oldal

Fülszöveg:
Egyre ​többször halljuk, hogy Dánia a világ legboldogabb országa. Mi lehet a dánok titka, ami a legboldogabb nemzetté teszi őket? Meik Wiking, a koppenhágai Boldogságkutató Intézet igazgatója többéves munkája során arra jutott, hogy a válasz nem más, mint a hygge. Ezt a kifejezést fordították már a meghittség művészetének, a lélek otthonosságának és a megnyugtató környezet élvezetének is, ám ahhoz, hogy valóban megértsük ennek a különleges életérzésnek a lényegét, néhány kifejezésnél többre lesz szükségünk. Ennek a gyönyörű és inspiráló könyvnek a segítségével lépésről lépésre sajátíthatjuk el a hygge – és általa a boldogság – titkát: megtudhatjuk, milyen szerepet játszanak ebben a fények, a jó ételek, a társas kapcsolatok, a karácsony vagy éppen az öltözködés. A rengeteg érdekes információ és összefüggés mellett a gazdagon illusztrált kötet gyakorlati tanácsokkal (konkrét példákkal, receptekkel, ötletekkel) is szolgál, melyek segítségével bárki könnyedén belecsempészheti a hygge elemeit a mindennapjaiba.

 



A meghittség művészete, a lélek otthonossága? Ismerd meg az életérzést, ami a dánokat a világ egyik legboldogabb nemzetévé emelte. A Kossuth Kiadó gondozásában megjelent kiadványban Te is megtalálhatod, milyen apróságok lehetnek elegendőek ahhoz, hogy az élet boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehessen. Kalauzunk pedig ki más lehetne, ha nem egy boldogságkutató? Tarts a Blogturné Klub négy bloggerével, ismerd meg Meik Wiking könyvét - a turné végén pedig meg is nyerheted a könyvet a Kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A turnéhoz kapcsolódva ellátogatunk Dániába, így minden állomáson találtok egy-egy kérdést az országhoz kapcsolódóan. A feladatotok, hogy a választ beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába. Kellemes kalandozást! 

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.
  


RAFI

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review