Melissa Albert: Bűnös szívünk mélyén - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Agave Fantasy horror Melissa Albert
Melissa Albert: Bűnös szívünk mélyén

Melissa Albert: Bűnös szívünk mélyén

2023 Agave Fantasy horror Melissa Albert
Rövid leírás:
Melissa Albert regénye, a Bűnös ​szívünk mélyén igazi borongós, mágiával és borzongással átitatott olvasmány.

Blogturné Részletek

Kiadó: Agave Könyvek

Fordító:  Rusznyák Csaba

Műfaj:  fantasy, horror

Terjedelem: 336  oldal

Egy ​buliból hazafelé tartva a tizenhét éves Ivy és jövendőbeli expasija majdnem elgázolnak egy meztelen, fiatal nőt egy fákkal övezett út közepén. És ez csak a kezdete az egyre hátborzongatóbb eseményeknek. Ivy hamarosan meghökkentő dolgokra figyel fel otthon is: egy döglött nyulat talál a kocsibejárón, majd anyja bizarr főzetét a kertben elásva, de kisvártatva előkerül egy gyermekkori kincses doboza is a szülei gardróbszéfjéből. Hamarosan a felszínre bugyognak Ivy titkolózó anyja múltbeli titkai. Mit követett el annak idején? És mi van, ha a természetfeletti erők, amelyekkel tinédzserkorában dacolt, most visszatérnek, hogy mindkettejüket kísértsék? Ivynak válaszokra lesz szüksége, ha el akarja kerülni a vészesen közelgő sötétséget. A részben Ivy jelenkori, külvárosi otthonában, részben pedig anyja mágiával átitatott, 1990-es évekbeli Chicagójában játszódó történet boszorkányos lendülettel, letehetetlenül száguld izgalmas befejezése felé. Melissa Albert regénye titkokkal, hazugságokkal, rossz döntésekkel és veszélyes mágiával szőtt paranormális fantasy, ami a horror eszköztárából sem rest válogatni.


Melissa Albert regénye, a Bűnös ​szívünk mélyén igazi borongós, mágiával és borzongással átitatott olvasmány. A tizenhét éves Ivy élete fenekestül felfordul, amikor egy rosszul sikerült buli után egyre különösebb és hátborzongatóbb dolgok történnek a környezetében. A szálak édesanyjához vezetnek, így ahhoz, hogy megérthesse a jelent, meg kell ismernie a múltat is, és azokat a titokzatos erőket, amik mindkettejük életére hatással vannak. Ha kíváncsiak vagytok, tartsatok három bloggerünkkel az állomások során, és nyerjétek meg az Agave Könyvek által felajánlott példányt!

Nyereményjáték

Mostani nyereményjátékunkban az Agave Könyvek további újdonságainak nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére! 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
  


RAFI

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review