Louie Stowell: Egy majdnem jó isten naplója - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom illusztrált Loki Louie Stowell Manó Könyvek mitológia
Louie Stowell: Egy majdnem jó isten naplója

Louie Stowell: Egy majdnem jó isten naplója

2023 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom illusztrált Loki Louie Stowell Manó Könyvek mitológia
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Manó Könyvek

Fordító:  Iglódi Brúnó Boldizsár

Műfaj:  mitológia, fantasy, gyermekkönyv

Terjedelem: x  oldal

Amikor eltűnik Thor kalapácsa, na kit gyanúsít mindenki? Persze, hogy engem, Lokit, ki mást? Ez olyan igazságtalan! Hiszen én már jó vagyok! Ahhoz, hogy tisztázni tudjam magam: 1., MEG KELL TALÁLNOM THOR IMÁDOTT KALAPÁCSÁT 2., LE KELL LEPLEZNEM A VALÓDI TOLVAJT 3., MINDENKIT RÁ KELL VENNEM, HOGY BEISMERJE, HOGY MEKKORÁT TÉVEDETT (Ugye nem is kérdés, hogy az utolsó pont a legfontosabb?)
 


Banner helye

Tartsatok velünk az Egy majdnem jó isten naplója blogturnén, ahol folytatódnak a kamasztestbe zárt Loki és fivére, Thor kalandjai. Ezúttal Lokinak be kell bizonyítania, hogy nem minden csínyért ő a felelős, de a múltját és hozzáállását ismerve, ez nem lesz egyszerű. Louie Stowell gazdagon illusztrált kötetéből egy példányt meg is nyerhettek a turné végén a Manó Könyvek kiadónak köszönhetően!

Nyereményjáték

A skandináv mitológia és Loki több ifjúsági könyvben is szerepelt már, a feladványokban ezeknek a könyveknek a fülszövegeiből találtok részleteket, feladat, hogy írjátok meg a fülszöveghez tartozó szerzőt és címet. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review