Annette Amrhein: A ​legszebb ajándék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 advent karácsony lampion könyvek
Annette Amrhein: A ​legszebb ajándék

Annette Amrhein: A ​legszebb ajándék

2023 advent karácsony lampion könyvek
Rövid leírás:
A Blogturné Klub csapata ezzel a hihetetlenül kedves és szerethető mesekönyvvel nyitja a karácsonyra hangolódás időszaká

Blogturné Részletek


Kiadó: Lampion Könyvek

Fordító:  Nádori Lídia

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem: 32  oldal

Amikor az erdőben leesik az első hó, az állatok alig várják már a Télapó és a karácsony érkezését. Pacsninak, a kis mókusnak eltörött a lába és az emberek gyógyították meg. Lelkesen meséli el a többieknek, hogy vendéglátói versekkel, dalokkal és sütivel készülnek az ünnepekre, a Mikulást pedig kedves dalokkal várják. Micsoda remek ötlet! Most már az állatok is szeretnék meglepni valamivel a Télapót! De vajon minek örülne a legjobban? Kedves adventi történet az ajándékozásról és a közös alkotás öröméről.

 

A Blogturné Klub csapata ezzel a hihetetlenül kedves és szerethető mesekönyvvel nyitja a karácsonyra hangolódás időszakát. Ismerjük meg közösen Pacsnit és barátait, merüljünk el együtt a történetben, készüljünk együtt az adventi időszakra. Ha pedig nektek kedvez a szerencse nyerhettek is egy példányt a kötetből. 

Nyereményjáték

A mesében az erdő állatainak adventi készülődésébe pillanthatunk be, így a játékunk most az erdő világához kötődik. Minden oldalon találtok egy kérdés, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a helyes választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review