Cory Anderson: Minden, ​ami szép - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Maxim Kiadó regény thriller Young Adult
Cory Anderson: Minden, ​ami szép

Cory Anderson: Minden, ​ami szép

2023 Maxim Kiadó regény thriller Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Maxim

Év: 2023

Oldalszám: 388

Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Hogy megértsük az igazságot, az elején kell kezdenünk. Ava Bardem elszigetelten él a hallgatás birodalmában. Ava apja, egy könyörtelen ember, tizenhét éven át irányította a sorsát. Megtanította arra, hogy senkit se szeressen. Ava azonban megismerkedik Jackkel. A szegénységben élő Jack Dahl a szakadék szélén egyensúlyoz. Az öccsével egymáson kívül senkijük és semmijük sincs. Amikor szülők nélkül maradnak, Jack nehéz döntés elé kerül: vagy elveszti az öccsét, mert Matty nevelőszülőkhöz kerül, vagy megkeresi azt a drogpénzt, ami miatt az apja börtönbe került. Jack a pénzt választja. Jack és Ava élete ezen a ponton váratlanul, bensőségesen – és veszélyesen – összefonódik, mivel Ava apja ugyanazt a pénzt keresi, amit Jack. Amikor Jack nyomára bukkan, Avának is szívet tépő döntést kell hoznia: vagy hallgat továbbra is, vagy beszél és harcol Jack életben maradásáért. Választások. Nagy árat kell fizetni értük.


Téli, de nem karácsonyi olvasmányt keresel? Szereted a komor hangulatú, drámai cselekményeket? Akkor a Minden, ami szépet neked találták ki. Cory Anderson regényét a Maxim kiadó gondozásában olvashatjuk idén ősztől. Tarts velünk, ha érdekel, mit gondolunk a regényről!

Nyereményjáték

A játékunkban téli, borzongatós hangulatú regényekből gyűjtöttünk idézeteket. Feladatotok, hogy rájöjjetek, melyik regényből származnak a kiragadott részletek.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review