Chris Carter: A gonosz nyomában - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 chris carter General Press thriller
Chris Carter: A gonosz nyomában

Chris Carter: A gonosz nyomában

2023 chris carter General Press thriller
Rövid leírás:
A Robert Hunter-sorozat végre új történettel gyarapodott magyar nyelven is, így bloggereink ismét kedvenc nyomozójukkal tartanak.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: General Press Kiadó 2023
Műfaj: thriller



Fülszöveg: Hogyan pusztítasz el valakit, anélkül hogy ténylegesen megölnéd az illetőt? […] Kiüríted a lelkét, aztán megtöltöd fájdalommal… elveszed tőle azt, amit a legjobban szeret.

A főiskolán találkoztak először. A Stanford Egyetem pszichológus hallgatói közül ők bizonyultak a két legragyogóbb elmének. Aztán már ellenségként keresztezték egymás útját a Virgina állambeli Quanticóban.
Amíg Robert Hunter a Los Angeles-i rendőrség legsúlyosabb bűnügyeivel foglalkozó egységének a vezetője lett, addig Lucien Folterből az FBI által legkeresettebb, legveszélyesebb és legtöbb áldozatot ejtő sorozatgyilkos vált.
Miután Lucien három és fél évet töltött magánzárkában, egy nap végre sikerül kiszabadulnia. És sosem tapasztalt indulat forrong benne. Az elmúlt években semmi más nem járt a fejében, csakis a bosszú. Meg kell bűnhődnie és meg kell fizetnie annak, aki elvette a szabadságát.
Robert Hunter élete tehát veszélyben forog.


 

A Robert Hunter-sorozat végre új történettel gyarapodott magyar nyelven is, így bloggereink ismét kedvenc nyomozójukkal tartanak. A gonosz nyomában című regényben Robert Hunternek egy régi ellenségével kell szembenéznie, aki nem csupán véletlenszerűen szedi áldozatait, de személyes bosszút is forral. Tartsatok velünk a miniturnén, és nyerjétek meg a General Press Kiadó által felajánlott példányt!



Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a Robert Hunter-sorozat többi kötetét keressük. Minden állomáson találtok egy apró borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review