Böszörményi Gyula: Lopotnyik - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Böszörményi Gyula mese meseregény Móra Kiadó
Böszörményi Gyula: Lopotnyik

Böszörményi Gyula: Lopotnyik

2023 Böszörményi Gyula mese meseregény Móra Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Móra Könyvkiadó

Illusztrálta: Szőnyi Gergely

Műfaj: meseregény

Terjedelem: 136 oldal

Fülszöveg:
Hogy mi minden történik a Pukkancs utca egyik vénséges vén bérházában, azt csak Lopotnyik tudja. Meg a barátja, Luca. Lopotnyik, ha még nem mondtam volna, egy macska. Kopott szőrű, tépett fülű, kalandkereső kandúr, akinek meg sem rezzen a bajsza, ha egy hatalmas, rőtvörös patkánnyal, gonosz vicemanóval, vagy ősöreg, bugyborgó rémbanyával kell szembeszállnia. A ház boszorkánya, Topsics néni is segít neki néha - amikor éppen akar. Lopotnyik és Luca furfangos vagy éppen szívszorító kalandjai során a sok mogorva, magának való lakó is összebarátkozik, és édes-habos málnaszörpből is folyik elég!

 



A Móra Könyvkiadó gondozásában új kiadásban olvashatjuk Böszörményi Gyula mindent is megoldó macskája, Lopotnyik kalandjait. Tarts a Blogturné Klub négy bloggerével a Pukkancs utcába, ismerkedjünk meg közösen az 5. számú ház lakóközösségével és eredjünk azoknak a kalamajkáknak a nyomába, melyekbe Lopotnyik és a ház kis lakója, Luca keveredik. A turné végén tiétek lehet a könyv egy példánya is!



Nyereményjáték

Mostani játékunkban a Móra Könyvkiadó gyerekkönyvei között csemegézünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet a kiadó nemrégiben megjelent könyveinek valamelyikéből. A feladatotok, hogy a könyv címét írjátok a Rafflecopter megfelelő sorába! 

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

0 Reviews:

Post Your Review