Bartos Erika: Brúnó bemutatja Budapestet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyerekkönyv ismeretterjesztő mesekönyv Móra Kiadó
Bartos Erika: Brúnó bemutatja Budapestet

Bartos Erika: Brúnó bemutatja Budapestet

2023 gyerekkönyv ismeretterjesztő mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
Bartos Erika Brúnó Budapesten sorozata most egy új kötettel bővül, amely egyfajta útikönyv formában mutatja be Budapest nevezetességeit.

Blogturné Részletek





Kiadó: Móra Kiadó

Szerző, Illusztrátor:  Bartos Erika

Műfaj:  Ismeretterjesztő mesekönyv

Terjedelem: 240 oldal

Mit néznél meg Budapesten, ha csak néhány napod volna a városjárásra? Az építészmérnök végzettségű meseíró, akit a legtöbben Bogyó és Babóca sorozatáról ismerhetnek, gyerekszemmel mutatja be a főváros legszebb részeit az olvasóknak. Ez a könyv tömör válogatást nyújt a Brúnó Budapesten sorozat fejezeteiből. Budapest, a magyar főváros 1873. november 17-én jött létre Pest, Buda és Óbuda egyesítéséből. Ennek 150. évfordulójára született ez a könyv, mely tömör válogatást nyújt a hatkötetes Brúnó Budapesten sorozat fejezeteiből.
 





Bartos Erika nagysikerű Brúnó Budapesten sorozata most egy új kötettel bővül, amely a sorozat korábbi részeinek összefoglalásaként, egyfajta útikönyv formában mutatja be Budapest nevezetességeit Brúnó kalandjain keresztül. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon egy-egy borítórészletet találtok. A feladat az, hogy kitaláljátok, hogy melyik Brúnó Budapesten kötet borítójának részletét láthatjátok az adott képen, és a helyes megoldást beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő helyére. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review