Camilla de la Bédoyère - Philip Steele: Föld - Kérdések és válaszok kíváncsi gyerekeknek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Camilla de la Bédoyère gyermekkönyv ismeretterjesztő Móra Kiadó Philip Steele
Camilla de la Bédoyère - Philip Steele: Föld - Kérdések és válaszok kíváncsi gyerekeknek

Camilla de la Bédoyère - Philip Steele: Föld - Kérdések és válaszok kíváncsi gyerekeknek

2023 Camilla de la Bédoyère gyermekkönyv ismeretterjesztő Móra Kiadó Philip Steele
Rövid leírás:
Az esőerdőben mindennap esik? Élhetnek kígyók az Antarktiszon? Mennyit utazik egy banán, mire eljut az asztalunkra?

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2023
Műfaj: ismeretterjesztő



Fülszöveg: Miért nem esünk le a bolygóról, miközben az űrben pörög? Miért fúj a szél? Nőnek fák a tenger mélyén? Hová kerül a sok szemét? Miért mennek a repülők a felhők felett? Rengeteg izgalmas kérdés és válasz, megannyi érdekesség és különös, meghökkentő tény bolygónkról, az óceánokról. az időjárástól és a környezetvédelemről – humoros rajzokkal.


 


Az esőerdőben mindennap esik? Élhetnek kígyók az Antarktiszon? Mennyit utazik egy banán, mire eljut az asztalunkra? A Móra Könyvkiadó csodás újdonsága, a Föld - Kérdések és válaszok kíváncsi gyerekeknek című ismeretterjesztő kötet csupa hasonló kérdést jár körül, hogy kisebbek és nagyobbak jobban megismerhessék bolygónk sokszínűségét. Tartsatok három bloggerünkkel az állomásokon, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a Móra Könyvkiadó többi újdonságának a nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review