Walt ​Disney – 5 perces húsvéti történetek II. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 5 perces mesék Disney illusztrált Kolibri Kiadó mesekönyv
Walt ​Disney – 5 perces húsvéti történetek II.

Walt ​Disney – 5 perces húsvéti történetek II.

2023 5 perces mesék Disney illusztrált Kolibri Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó gondozásában megjelent a Walt ​Disney – 5 perces húsvéti történetek című mesekönyv folytatása.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Kolibri Kiadó

Fordító:  Horváth M. Zsanett

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem:  100 oldal

Várnak az újabb húsvéti mesék! Kalandozz együtt a kedvenc szereplőiddel! Ezek a csodás történetek bármikor képesek elrepíteni téged a mesék birodalmába – akár öt perc alatt!
 

A Kolibri Kiadó gondozásában megjelent a Walt ​Disney – 5 perces húsvéti történetek című mesekönyv folytatása, amely további szeretett Disney karakterek húsvéti és tavaszi kalandjaiba enged bepillantást nyerni. Kalandozzunk együtt Bambival, majd Mickey egérrel, vagy éppen Sulleyval a Szörny Rt. professzionális ijesztegetőjével. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott két példány egyikét!

Nyereményjáték

Az egyik legvidámabb esemény, amely a húsvéthoz kötődik minden bizonnyal a kicsik és nagyok számára is izgalmas tojáskeresés. Most erre invitálunk titeket. Minden oldalon találtok egy-egy festett tojást és nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy melyik szó alatt bújt meg. De vigyázzatok, mert cselesek vagyunk, egyes szavak alatt megtévesztés gyanánt más, a húsvéthoz kötődő dolgokat rejtettünk el, nektek azonban csak a tojás helyét kell beírni. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review