Már tudok olvasni könyvek (Erdei énekverseny, Legyél a tesóm!, A csontváz óra) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 már tudok olvasni mese Móra Kiadó
Már tudok olvasni könyvek (Erdei énekverseny, Legyél a tesóm!, A csontváz óra)

Már tudok olvasni könyvek (Erdei énekverseny, Legyél a tesóm!, A csontváz óra)

2023 már tudok olvasni mese Móra Kiadó
Rövid leírás:
Mindannyiunk legnagyobb örömére a Móra Kiadó Már tudok olvasni-sorozata újabb könyvekkel bővült.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Móra Kiadó

Műfaj:  mese

Terjedelem: 40 oldal

Majoros Nóra Erdei hangverseny című kötete a sorozat 1. szintjén kapott helyet. A történet Zöldország mélyén, Lombfény-liget közepén játszódik, ahol az állatok egy nap úgy határoznak: énekversenyt rendeznek tölgy apó tiszteletére. Az erdő apraja-nagyja bizonyított, csak öt állat nem nyűgözte le a zsűrit: a keresztespóknak, a nyúlnak, a lappantyúnak, a pelének és a csigának.

 

Kiadó: Móra Kiadó

Műfaj:  mese

Terjedelem: 48 oldal

Nógrádi Gábor Legyél a tesóm! című kötete a sorozat 2. szintjéhez tartozik. A történet főszereplője, Alexandra minden áron szeretne egy kistestvért, ám szülei csak azt hajtogatják, hogy a testvér érkezése még „nem aktuális”.

 


Kiadó: Móra Kiadó

Műfaj:  mese

Terjedelem: 64 oldal

Petőfi Sándor is volt gyerek. Csak akkor még Petrovics Sándornak hívták, és senki sem sejtette, hogy felnőttként híres költő lesz, aki részt vesz az 1848-as szabadságharcban. A kis Petrovics még be sem töltötte a kilencet, amikor beíratták a sárszentlőrinci evangélikus gimnáziumba. Padtársával, a talpraesett Sass Istvánnal életük végéig barátok maradtak.

 

Mindannyiunk legnagyobb örömére a Móra Kiadó Már tudok olvasni-sorozata újabb könyvekkel bővült, amelyek kicsiknek és nagyoknak segítik játékos és izgalmas formában gyakorolni az olvasást. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a legújabb köteteket és ha nektek kedvez a szerencse, a turné végén nyerhettek is. 

Nyereményjáték

Könyvmolynak lenni nagyszerű dolog, sokan már kiskorunk óta faljuk a lapokat. Most rendhagyó módon arra gondoltunk, hogy az olvasáshoz és a könyvekhez kötődő személyes kérdéseket teszünk fel nektek. Hiszen tudjuk, hogy a legtöbb olvasni éppen tanuló minikönyvmoly mögött, egy még nagyobb könyvmoly szülő áll. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy mi a válaszotok az adott kérdésre. 
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review