Sarah Adams: Ha Rómában jársz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Next21 Kiadó romantikus Sarah Adams
Sarah Adams: Ha Rómában jársz

Sarah Adams: Ha Rómában jársz

2023 Next21 Kiadó romantikus Sarah Adams
Rövid leírás:
Tavaly nagy sikert aratott a magyar olvasók körében Sarah Adams Csalóka szerelem című kötete. A jó hír, hogy idén sem maradunk az írónő művei nélkül,

Blogturné Részletek





Kiadó:Next21 Kiadó

Fordító:  Nagy Marietta

Műfaj:  romantikus

Terjedelem: 352 oldal

„Audrey Hepburn klasszikus filmjének, a Római vakációnak felújítása – mókás, szellemes: igazi lassan kiforró romkom.” – Abby Jimenez, a Barátnak tartalak című bestseller szerzője NPR – Az év egyik legjobb könyve Amelia Rose-t Rae Rose művésznéven ismerik rajongói. Kiégett, már évek óta fenn kell tartania a „pophercegnő” imázst. Ihletet merít kedvenc Audrey Hepburn filmjéből, a Római vakációból, és az éjszaka közepén autóba ül, hogy Rómába hajtson. Na jó, a Kentucky állambeli Rome-ba. Amikor Noah Walker rátalál Ameliára a háza előtt, lerobbant autóval, rögtön közli, se ideje, se türelme problémás celebekre, így is elfoglalt. Jobb belátása ellenére megengedi a lánynak, hogy ott maradjon nála a vendégszobában – de csak ameddig megjavítják az autót, utána mehet Amelia, amerre lát. Noah-nak lassan feltűnik, hogy a sztárallűröket félretéve milyen kedves és mókás ez a lány, aki a rivaldafényben töltött évek alatt egészen magányos lett. A fiú akarata ellenére közel kerül hozzá, és Amelia sem marad közömbös a bájos kisváros és a morcos idegenvezető iránt. De mint tudjuk, végül Audrey Hepburnnek is haza kellett utaznia Rómából.
 



Tavaly nagy sikert aratott a magyar olvasók körében Sarah Adams Csalóka szerelem című kötete. A jó hír, hogy idén sem maradunk az írónő művei nélkül, hiszen a Next21 Kiadó gondozásában megjelent a Ha Rómában jársz, ami egy híres énekesnő és egy kisvárosi pitebolt-tulajdonos románcát meséli el. Ha érdekel, hogy mit gondolnak erről a szuper romantikus komédiáról a bloggereink, illetve játszanátok a kiadó által felajánlott nyereménypéldányért, tartsatok velünk!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az írónő megismerésére koncentrálunk. Minden állomáson találtok egy Sarah Adams-hez kapcsolódó kérdést, a ti dolgotok pedig beírni a helyes választ a Rafflecopter megfelelő dobozába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review